Smartphone cu 3 GB RAM și procesor Snapdragon 652 la sub 80 euro pe Cafago!

1.202 ori
<b>Smartphone cu 3 GB RAM și procesor Snapdragon 652 la sub 80 euro pe Cafago!</b>Din partea retailerului chinez Cafago vine astăzi o ofertă cu adevărat atractivă, fiind desigur vorba despre un telefon după cum aflați din titlul de mai sus. Ni se oferă un cod promoțional ce scade cu 50% suma actuală la care se vinde dispozitivul

Astăzi retailerul chinez Cafago.com decide să ne facă o surpriză prin oferirea unui cod promoțional special ce scade cu 50% prețul unui smartphone foarte interesant. Este vorba despre LeEco Le S3, un telefon pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos și care cu siguranță vă este cunoscut pentru că este prezent de ceva vreme pe piață.

LeEco Le S3

Produsul vine într-o carcasă metalică unibody și aduce muchii laterale înguste ale ecranului și scanner de amprente în spate. Oferă ecran de 5.5 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie IPS LCD, iar procesorul de la bord este o unitate octa-core Qualcomm Snapdragon 652 de 1.8 GHz care alături de cei 3 GB RAM va oferi o experiență de utilizare ideală pentru task-urile de zi cu zi.

LeEco Le S3

Vine și cu 32 GB spațiu de stocare flash și oferă cameră frontală de 8 megapixeli, respectiv o cameră foto principală de 16 mpx în partea din spate. O baterie de 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă completează peisajul și avem desigur suport dual-SIM. LeEco S3 poate fi achiziționat până la data de 20 iulie pentru suma de numai 78.32 euro folosind codul promoțional L253PZ în secțiunea de comandă de pe Cafago.

Dacă adăugăm și TVA-ul de 19% ce trebuie plătit la sosirea în țară, se ajunge la un cost de 435 lei pentru un smartphone bine dotat. Găsiți mai jos și alte reduceri actuale ale retailerului:

  • Dronă Attop XT-1 - 35.82 euro (cod promo: L9312R1)
  • Căști wireless K2 - 12.49 euro (cod promo: L2694V1)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×