HTC Breeze va fi un smartphone low-end cu 2 GB RAM și ecran de 5.5 inch

1.088 ori
<b>HTC Breeze va fi un smartphone low-end cu 2 GB RAM și ecran de 5.5 inch</b>Ceva timp smartphone-ul cunoscut sub numele de cod HTC Breeze se vehicula a fi flagship-ul U12, dar astăzi celebrul leaker Evan Blass ne dezvăluie că nu este cazul unui asemenea terminal. Potrivit dotărilor menționate aici, avem de-a face

Printre terminalele pregătite de către taiwanezii de la HTC se numără și modelul cu numele de cod Breeze, o denumire pe care HTC a folosit-o în trecut la nivel intern pentru telefonul numit HTC MTeoR și pe care unele leak-uri au asociat-o în ultimele luni și flagship-ului HTC U12. Evan Blass vine astăzi să ne lămurească cum stă de fapt treaba, fiind vorba despre un terminal cu dotări entry-level într-un final.

HTC Breeze

Nu se știe denumirea comercială pe care produsul o va purta, dar știm că acesta va sosi cu display de 5.5 inch ce adoptă aspect 18:9, cu procesor MediaTek și cu 2 GB RAM + 16 GB de stocare flash. Va avea o baterie de 2730 mAh la bord, o cameră selfie de 5 megapixeli și în spate un senzor de 13 megapixeli.

Potrivit lui @evleaks, telefonul va purta un preț care să reflecte dotările și dacă ar fi să fac o presupunere, mă gândesc că acesta va fi un model din seria Desire. Poate că HTC are planuri să îl aducă la târgul de tehnologie MWC 2018 alături de acel HTC 2Q5W1 despre care aflam ieri detalii via GeekBench.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×