Sony Xperia S, acum și pe argintiu Închis, preferăm Xperia SL

954 ori
<b>Sony Xperia S, acum și pe argintiu Închis, preferăm Xperia SL</b>Sony a anunțat că va lansa o versiune argintiu închis a lui Xperia S, considerat terminalul de bază al companiei în acest moment. Acest flagship va fi în curând detronat de unul dintre modelele pe care Sony le pregătește pentru IFA 2012 și...

Sony a anunțat că va lansa o versiune argintiu închis a lui Xperia S, considerat terminalul de bază al companiei în acest moment. Acest flagship va fi în curând detronat de unul dintre modelele pe care Sony le pregătește pentru IFA 2012 și Xperia S e mai puțin tentant acum că știm că va exista un Xperia SL cu procesor upgradat.

în această perioadă de sfârșit de vară se întâmplă ceea ce vedem în fiecare an în cazul telefoanelor lansate primăvara: schimbări de culoare. Astfel, Galaxy S III a primit o versiune neagră, Xperia S va sosi în argintiu închis și mă aștept și că HTC One X să își schimbe culoarea în curând. Sony Xperia S în varianta argintie păstrează specificațiile modelului original, inclusiv un display 720p de 4.3 inch, procesor dual core de 1.5 GHz, 32 GB spațiu de stocare și camera de 12 megapixeli cu senzor Exmor R.

în plus, primim și NFC și Android 4.0 ICS. Sony Xperia S a trecut printr-un review Mobilissimo.ro, unde am fost ușor dezamăgiți de cameră, de la care ne așteptam la mai mult, dar și de butoanele capacitive de sub ecran, pe care le vei rata foarte des la apăsare. Să sperăm că noile modele de la IFA vor fi mai impresionante.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×