Telekom are oferte foarte bune la smartphone-uri cu abonament de 5 euro (liber de contract); Iată 5 dintre acestea

3.120 ori
<b>Telekom are oferte foarte bune la smartphone-uri cu abonament de 5 euro (liber de contract); Iată 5 dintre acestea</b>În această perioadă operatorul Telekom România organizează o campanie specială de reduceri intitulată Cyber Week, promoție în cadrul căreia vine cu telefoane foarte interesante la prețuri accesibile. Acestea pot fi achiziționate cu abonamentul

În cazul în care nu știați, cei de la Telekom România organizează în această perioadă o campanie specială de reduceri intitulată Cyber Week, promoție în cadrul căreia vine cu telefoane la prețuri speciale ce pot fi achiziționate împreună cu abonamente de 5 euro. Partea și mai bună este că aceste abonamente sunt de tip "liber de contract" ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot retrage din contract fără plata de penalități sau taxe de reziliere.

Telekom

Informația cu privire la oferta actuală ne sosește din partea unui cititor Mobilissimo și anume Florin Dorin căruia îi mulțumim pe această cale. El tocmai ce și-a achiziționat un smartphone Nokia 7 Plus pentru doar 799 lei alături de abonamentul Mobil 5 (liber de contract), plan tarifar la care poate renunța după minim 30 zile.

Telekom

Sunt multe telefoane interesante pentru care puteți opta și oferta merită chiar și în situația în care vă decideți să păstrați acest abonament de 5 euro. Cu un abonament clasic de 16 euro pe lună telefonul costă 999 lei, deci puteți trage singuri concluziile.

Noi am ales 5 dintre cele mai atractive smartphone-uri, lista completă fiind disponibilă aici! Un detaliu ce trebuie menționat este că unii utilizatori ar putea avea de achitat un avans în funcție de solvabilitatea din sistemul Preventel.

Iată ofertele cu abonament Mobil 5 (liber de contract):

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×