Asistentul Allview AVI devine activ pe televizoarele companiei braşovene; Primeşte interfaţă nouă

878 ori
<b>Asistentul Allview AVI devine activ pe televizoarele companiei braşovene; Primeşte interfaţă nouă</b>Pe finalul acestei săptămâni iată că soluția AVI de asistent vocal a devenit activă pe televizoarele Allview, modalitate prin care conținutul afișat pe ecran poate fi controlat folosind doar comenzi vocale. În același timp asistentul virtual

Aşa cum ni se confirmase încă de la debutul televizoarelor Allview, asistentul virtual AVI a devenit activ pentru TV-uri în această săptămână. Soluţia Allview primeşte o nouă interfaţă, care îi permite utilizatorului să vadă rapid programul TV, trailere pentru filme şi să aleagă ce vrea să vadă la TV.

Pentru că suntem deja în universul handsfree-ului şi al comenzilor vocale, Allview a ales această abordare pentru produsele sale. AVI este activ de mai bine de un an şi a evoluat, primind actualizări de interfaţă, funcţii noi şi crescând viteza de reacţie. Acum puteţi interacţiona cu televizorul folosind telefonul mobil Allview ca intermediar.

Puteţi pune întrebări şi rosti comenzi ca "Redă o reţetă de budincă pe televizorul din bucătărie", sau "Pune muzică rock". Mai puteţi pune şi întrebarea clasică "Ce filme sunt în seara asta la TV?", eventual "Ce emisiuni sunt la TV?". Dacă aveţi unul dintre televizoarele LED de la Allview, AVI va prelua controlul via Chromecast conectat la TV, cu ajutorul telefonului. Utilizatorul va da o comandă vocală telefonului, iar selecţia sa de clipuri, imagini sau filme va fi redată pe TV.

Nouă interfaţă este disponibilă descărcând aplicaţia AVI din Play Store. Nu uitaţi şi ca televizoarele Allview din ofertă vin cu Chromecast cadou. Le puteți consulta prețurile de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×