TP-Link Neffos X1: Conectivitate pe măsura aşteptărilor

782 ori
<b>TP-Link Neffos X1: Conectivitate pe măsura aşteptărilor</b>De la un telefon TP-Link te aştepţi să zbârnâie la conexiunea WiFi, doar TP-Link e cel mai mare producător de routere din lume, nu-i aşa? Ei bine am decis să supunem la test această teorie, iar ce a ieşit aflaţi în rândurile de mai jos.

De la un telefon TP-Link te aştepţi să zbârnâie la conexiunea WiFi, doar TP-Link e cel mai mare producător de routere din lume, nu-i aşa? Ei bine am decis să supunem la test această teorie, iar ce a ieşit aflaţi în rândurile de mai jos.

TP-Link Neffos X1 este un telefon dual SIM, cu două slot-uri nano SIM, cu suport pentru LTE Categoria 4, GPS şi Glonass. Are şi WiFi a/b/g/n, iar ambele SIM-uri suporta conexiune 2G, 3G şi 4G. Avem şi microfon dual la bord, iar dialerul vine cu filtru anti hărţuire, plus funcţie Quick Response. Apelurile au avut un volum destul ridicat, claritatea a fost bună şi nu am avut parte de vreun zgomot de fond deranjant.

Speedtest TP-Link Neffos X1

Am realizat şi un SpeedTest, care a adus valori de 40 Mbps la download 4G şi 30 Mbps la upload. La testul WiFi am atins 99 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Suntem deci în limitele aşteptate pentru un telefon midrange, deci nu se fac compromisuri aici.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×