TP-Link Neffos X1: Design foarte compact, ca fulgul şi ca pana

970 ori
<b>TP-Link Neffos X1: Design foarte compact, ca fulgul şi ca pana</b>TP-Link Neffos X1 este un telefon care adopta un format deja rutinat în zona smartphone. Aduce parcă puţin cu un ZTE Axon, dar repetă aceeaşi reţeta pe care o ştim de când lumea: ecran de 5+ inch, corp metalic şi panou 2.5D + scanner de amprente sub camer

TP-Link Neffos X1 este un telefon care adoptă un format deja rutinat în zona smartphone. Aduce parcă puţin cu un ZTE Axon, dar repetă aceeaşi reţetă pe care o ştim de când lumea: ecran de 5+ inch, corp metalic şi panou 2.5D + scanner de amprente sub cameră.

Spatele e uşor curbat, iarăşi o abordare des întâlnită, dar mă intrigă modul în care este echilibrată greutatea acestui smartphone. Deşi cântăreşte 135 de grame, se simte chiar mai uşor, foarte ușor. Măsoară 7.95 mm în grosime, puţin mai gros deci decât Huawei Nova (7.1 mm), dar mai subţire decât  Lenovo Vibe K5. Şi la greutate stă bine, fiind mai uşor decât ele.

Este un telefon comod, simplu de utilizat cu o singură mână şi oferind butoane comode. Are capace din plastic sus şi jos în spate, special pentru antene. Butonul Mute se află în stânga şi este foarte facil de comutat, amintind de alte vremuri decât cele actuale. Neffos X1 rămâne un telefon comod, dar tot generic arată.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×