Orange oferă 70 euro discount la achiziția lui Samsung Galaxy S8 sau iPhone 6s Plus împreună cu abonament!

2.938 ori
<b>Orange oferă 70 euro discount la achiziția lui Samsung Galaxy S8 sau iPhone 6s Plus împreună cu abonament!</b>O ofertă destul de interesantă pe care Orange ne-o propune astăzi este și cea prin care ni se oferă o reducere de 70 euro la achiziția lui Samsung Galaxy S8 împreună cu abonament pe 24 luni. Fix același discount se aplică și dacă veți

În tandem cu oferta prin care se oferă reduceri în funcție de temperaturile înregistrate în termometre, cei de la Orange vin astăzi și cu un discount special pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S8. Mai precis, aveți ocazia să achiziționați acest telefon cu 70 euro reducere dacă optați pentru cumpărarea sa alături de un abonament pe o perioadă de 24 luni, indiferent de abonamentul pe care îl alegeți.

Galaxy S8

Cea mai atractivă alegere pare a fi achiziția cu abonament Orange ME 31 (taxă lunară 31 eur), moment în care veți plăti pe telefon suma de 369 euro. Există și o reducere similară de fix 70 euro și pentru phablet-ul Apple iPhone 6s Plus, terminal disponibil doar în varianta cu 128 GB spațiu de stocare pe culoarea numită Space Grey.

iPhone 6s Plus

Ambele terminale de aici se bucură de un nivel de popularitate încă mare, cu toate că vorbim despre un iPhone ce a fost lansat în toamna anului trecut. Mai jos aveți și link-urile către Galaxy S8 și iPhone 6s Plus vândute de către Orange pentru a vedea întreaga listă de abonamente și afla mai multe informații!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×