Ulefone Armor 2 este un telefon rugged nou cu super baterie şi 6 GB RAM; Iată cât costă la TomTop.com!

2.017 ori
<b>Ulefone Armor 2 este un telefon rugged nou cu super baterie şi 6 GB RAM; Iată cât costă la TomTop.com!</b>Cei de la TomTop.com ne propun astăzi achiziția unui smartphone rugged numit Ulefone Armor 2, terminal cu dotări high-end printre care se află și un modul de 6 GB RAM. Acest handset este vândut în această perioadă la prețul de 223 euro, așa că

Finalul lunii august ne-a adus o serie de teste de rezistenţă interesante pentru un telefon nou din China, modelul Ulefone Armor 2. După cum se vede şi în clipul de mai jos terminalul a fost scăpat de la 5 sau 8 metri şi pe scările rulante, fără a păţi ceva. Hai să vedem ce altceva ne mai aduce acest model, vândut de către TomTop.com.

Ulefone Armor 2

În primul rând aflaţi că smartphone-ul costă doar 223 euro la respectivul retailer şi în mod atipic pentru telefoanele rugged nu sacrifică dotările în favoarea unui design rugged. Ca atare primim 6 GB RAM, bunicelul procesor MediaTek Helio P25 şi o cameră principală de 16 megapixeli. În față avem o cameră de 13 MP, plus un ecran Full HD de 5 inch.

Ulefone Armor 2

Terminalul se remarcă şi prin bateria de 4700 mAh şi rulează un Android Nougat destul de curat. Ulefone Armor 2 are parte de protecţie Gorilla Glass 3 şi are muchiile metalice ridicate deasupra ecranului pentru a îl proteja. Are şi colţuri ranforsate astfel încât structura centrală să nu aibă de suferit la scăpări şi impacturi dure. Evident telefonul este rezistent la apă şi praf şi vine şi cu funcţie SOS, în cazul în care vă pierdeţi prin sălbăticie.

Sunt tentat să zic că acesta e cel mai bun telefon rugged văzut de mine în ultima vreme. Îl găsiţi la TomTop

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×