Mamut la orizont! Ulefone lucrează la un telefon cu baterie de 13.000 mAh, cunoscut ca Power Max

2.160 ori
<b>Mamut la orizont! Ulefone lucrează la un telefon cu baterie de 13.000 mAh, cunoscut ca Power Max</b>Smartphone-uri precum Oukitel K10000 ni se par de-a dreptul inedite ținând cont seama de bateriile de 10000 mAh pe care le integrează la pachet. Totuși, la auzul veștii că cei de la Ulefone pregătesc un smartphone și mai și cu baterie de 13000 mAh

Dacă vă uimeau telefoanele cu baterii de 6000 de mAh şi aţi fost şocaţi când a apărut un smartphone cu capacitate de 10.000 mAh, azi trecem la nivelul următor. Ulefone propune acum un terminal cu baterie de 13.000 mAh, cunoscut drept Power Max. Avem câteva detalii mai jos.

Ulefone Power Max

Acest mega battery phone vine după ce Ulefone lansase deja două smartphone-uri cu baterii de 6050 mAh, bine primite de către clienţi. Ulefone Power Max va avea evident rol de power bank şi reprezintă o premieră mondială, prin prisma capacităţii bateriei sale. Pe lângă el va sosi şi modelul Ulefone Power 3, cu o baterie de 6050 mAh şi design şi specificaţii upgradate.

Cât despre Power Max, judecând după imaginea pe care o avem mai sus, vine cu o talie rezonabilă şi nu mă aştept să sară de 9 mm foarte mult. Pare a avea o cameră duală cu blitz dual LED în spate şi vine şi cu blitz frontal. Panoul 2.5D frontal e la posturi. Mă aştept să vedem 3 sau 4 GB RAM la bord, un procesor MediaTek poate Helio la interior şi 32 GB stocare.

Nu avem încă un preţ sau o dată de lansare, dar avem o ofertă specială de la Ulefone. Astfel, puteţi cumpăra un Ulefone Power 2 la suma de 189 euro, folosind codul cupon UER9AYYP, care aduce o reducere de 10 euro (se aplică pe Amazon Spania). E valabil până pe 15 octombrie, dată după care preţul revine la 199.99 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×