DOOGEE X9 Pro este un telefon foarte accesibil cu 2 GB RAM și baterie de 3000 mAh; costă 53.48 euro la un retailer chinez

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 719 ori
<b>DOOGEE X9 Pro este un telefon foarte accesibil cu 2 GB RAM și baterie de 3000 mAh; costă 53.48 euro la un retailer chinez</b>În oferta retailerului chinez Light In The Box găsim astăzi două smartphone-uri la prețuri accesibile, unul dintre acestea fiind DOOGEE X9 Pro. Telefonul de aici sosește cu 2 GB RAM și o baterie de 3000 mAh la interior, fiind vândut la un preț

În oferta magazinelor asiatice găsim smartphone-uri foarte accesibile și chiar atractive ca dotări hardware aduse, un exemplu fiind chiar DOOGEE X9 Pro. Acest telefon este vândut acum de către retailerul Light in the Box pentru suma de numai 53.48 euro și detalii extra despre el găsiți mai jos. Tot mai jos avem o listă cu alte reduceri actuale pe care acest comerciant le oferă în zona de smartphone-uri!

DOOGEE X9 PRO

Revenind la modelul DOOGEE, trebuie știut că avem de-a face cu un produs din zona entry-level, unul care totuși bifează câteva aspecte interesante. Primim aici un display de 5.5 inch cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, tehnologie IPS și sticlă 2.5D aplicată peste panoul frontal. La interior avem procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la o frecvență de 1.3 GHz și totodată cei 2 GB de RAM.

DOOGEE X9 PRO

Telefonul include și soluția grafică Mali-T720, 16 GB de stocare și un slot ce facilitează extinderea memoriei cu maxim 128 GB extra folosind un card microSD. De asemenea, pe lista de dotări mai bifăm și prezența unei camere frontale de 5 megapixeli și a unui senzor foto principal de 8 megapixeli care folosind interpolarea software poate produce imagini de 13 megapixeli.

DOOGEE X9 PRO

X9 Pro are și o baterie de 3000 mAh, scanner de amprente plasat frontal și o carcasă cu ramă metalică. Prețul de doar 53.48 euro este mai mult decât atractiv pentru un asemenea telefon și dacă sunteți curioși ce alte reduceri mai oferă Light in the Box, aveți în continuare o listă cu alte smartphone-uri la prețuri speciale!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×