Ulefone Power 5, telefonul cu baterie de 13000 mAh primește un discount atractiv din partea TomTop.com!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri  Ulefone 1.109 ori
<b>Ulefone Power 5, telefonul cu baterie de 13000 mAh primește un discount atractiv din partea TomTop.com!</b>Cei care au nevoie de un adevărat battery phone pot merge pe mâna lui Ulefone Power 5, smartphone care în aceste zile a bifat un discount atractiv pe site-ul TomTop.com. Vine cu o baterie de-a dreptul generoasă de 13000 mAh și aduce la pachet

În aceste zile retailerul chinez TomTop.com are o reducere specială pentru smartphone-ul Ulefone Power 5, terminal care se remarcă în special prin construcția robustă și bateria generoasă de 13000 mAh. Este un telefon creat pentru persoanele active care au nevoie de un device pe care să se poată baza în diferite condiții și care să nu se strice una-două de pe urma unei căzături. Aflați mai multe despre telefon și despre suma la care se vinde din rândurile de mai jos.

Ulefone Power 5

Cum bateria de 13000 mAh este principalul punct de atracție aici, aflați că această unitate este capabilă de încărcare rapidă la 5V/5A și că poate oferi o autonomie de până la o săptămână cu o singură încărcare. Se poate încărca complet de la 0 la 100% într-un interval de 2 ore și 30 minute, iar în cazul în care timpul vă presează aflați că după numai 5 minute de încărcare vă puteți bucura de 5 ore de convorbiri.

Ulefone Power 5

Ulefone Power 5 are și ecran generos de 5 inch cu aspect 18:9 și rezoluție Full HD+, un procesor MediaTek MT6763 pentru eficiență energetică, dar și 6 GB RAM pentru ca multitasking-ul să nu ridice probleme. În spate găsim o cameră duală de 21 mpx + 5 megapixeli, iar pentru captura selfie se aduce aici tot un modul dual cu senzori de 13 + 5 megapixeli.

Acest telefon are o construcție solidă cu ramă metalică la mijloc și un spate cu textură ce imită pielea. Nu uităm nici de scanner-ul de amprente oferit aici și nici de faptul că dispune de un cip audio dedicat la bord. Prețul practicat de către TomTop în această perioadă este de 259.99 dolari pentru Ulefone Power 5, iar pentru 13.69 dolari în plus puteți achiziționa și un card microSD SanDisk de 64 GB!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×