Alertă preț bun! LG G6 primește un discount considerabil din partea eMAG.ro

3.428 ori
<b>Alertă preț bun! LG G6 primește un discount considerabil din partea eMAG.ro</b>Descoperim astăzi o ofertă tare atractivă la eMAG, retailer care include smartphone-ul LG G6 în campania Stock Busters din luna octombrie. Sunt ultimele ore în care puteți profita de reducerea aplicată acestui terminal care recent a primit

În actuala campanie Stock Busters a celor de la eMAG găsim și un smartphone tare interesant prin prisma raportului preț-specificații și anume modelul LG G6. Acesta este un flagship al anului 2017 pe care l-am testat și noi aici la Mobilissimo în momentul apariției pe piață și care din luna mai a acestui an a primit actualizarea la Android 8.0 Oreo.

LG G6

Vine cu dotări atractive la pachet și reducerea eMAG îl transformă într-un model interesant de luat în calcul. Se vinde pentru doar 1.349 lei și ca specificații aflate în prim plan avem ecranul de 5.7 inch cu rezoluție QHD+ și aspect 18:9, procesorul Qualcomm Snapdragon 821, camera duală din spate și cei 4 GB RAM de la bord.

Varianta de față are 32 GB de stocare flash și primiți și slot microSD, astfel că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stocarea relativ limitată. La vremea testării noi am apreciat ecranul de calitate, design-ul arătos, fotografiile excelente realizate de camera duală din spate, ba chiar și interfața arătoasă.

LG G6 a fost unul dintre primele telefoane ce a dat startul trendului 18:9 și la prețul actual de 1.349 lei reprezintă un telefon chiar interesant pentru achiziție. Îl găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×