Ulefone Power: OS, UI, aplicaţii cu Marshmallow ca punct central, în mare stock

1.241 ori
<b>Ulefone Power: OS, UI, aplicaţii cu Marshmallow ca punct central, în mare stock</b>Ulefone Power a primit 3 actualizări software pe parcursul perioadei când l-am testat, semn că producătorului sau chiar îi pasă de utilizatori. Terminalul vine cu Android 6.0 Marshmallow, în mare într-o variantă stock.

Ulefone Power a primit 3 actualizări software pe parcursul perioadei când l-am testat, semn că producătorului sau chiar îi pasă de utilizatori. Terminalul vine cu Android 6.0 Marshmallow, în mare într-o variantă stock.

Multitasking-ul se declanşează ţinând butonul Home apăsat şi e disponibil sub forma unui carusel de aplicaţii, cu swipe pentru a le închide. Zona dropdown include notificări şi Quick Settings, iar dacă ţinem homescreen-ul apăsat intrăm în secţiunea dedicată wallpaper-urilor, widget-urilor şi setărilor. Widget-urile sunt cele stock, iar setările includ gesturi de control, precum dublu tap pentru deblocare sau desenarea de litere şi simboluri pentru a activa aplicaţii.

Interfata grafica Ulefone Power (screenshots)

Scannerul de amprente are şi el setări dedicate, dar vine cu setup lent şi nu e prea precis. Avantajul e că funcţionează şi cu ecranul oprit. Ulefone Power pune la bătaie şi secţiunea Smart Somatosensory, acolo unde găsim o serie de gesturi ce amintesc de controlul lui Galaxy S4, fluturând cu mâna în faţa ecranului pentru a face browsing.

În privinţa aplicaţiilor avem veşti bune şi anume faptul că nu avem bloatware pe acest model. Vine cu 26 de aplicaţii, toate stock şi absolut nimic inutil preinstalat.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×