Allview X3 Soul Style: OS, UI, aplicaţii cu Marshmallow şi aplicații în plus

2.104 ori
<b>Allview X3 Soul Style: OS, UI, aplicaţii cu Marshmallow şi aplicații în plus</b>Cred că suntem la maxim 2 luni distanţă de primul telefon Allview cu Android Nougat la bord, dar până atunci Android Marshmallow rămâne opţiunea de bază. Allview X3 Soul Style rulează Android 6.0 Marshmallow cu câteva modificări de UI specifice Allview.

Cred că suntem la maxim 2 luni distanţă de primul telefon Allview cu Android Nougat la bord, dar până atunci Android Marshmallow rămâne opţiunea de bază. Allview X3 Soul Style rulează Android 6.0 Marshmallow cu câteva modificări de UI specifice Allview (Visual UI).

Avem mesaje inspiraţionale în lockscreen, secţiunea dropdown cu notificări şi la un swipe în sus declasam acel Control Center cu shortcut-uri legate de conectivitate, Super Screenshot, Fake Call şi altele de genul. Multitasking-ul e pe bază de carusel, ca de obicei. Dacă ţinem apăsat pe homescreen, declanşăm zona de aplicaţii şi widget-uri, dar şi efecte.

Interfață grafică Allview X3 Soul Style

Widget-urile sunt cele stock, dar şi unele 3D arătoase de la Allview, care integrează informaţii meteo şi ora. Setările includ funcţii ca Do Not Disturb, Securitate cu Guest Mode, criptare şi avem şi scannerul de amprente de setat aici. El are un setup OK ca număr de paşi şi am fost şocat de cât de precis şi rapid e acest scanner de amprente. Serios acum, am văzut şi modele de top care s-au împotmolit la acest capitol, dar Allview X3 Soul Style se descurcă excelent când vine vorba de deblocare rapida prin amprentă, la orice unghi doriţi.

Revenind la setări avem şi gesturi smart, precum dublu tap pentru activare ecran, desenare de simboluri pentru a deschide aplicaţii şi altele. Există şi Suspend Button şi cu un swipe în sus în homescreen umblăm la launcher theme, editam desktopul şi schimbăm wallpaper-ul. Găsim şi o zonă Trash pentru fotografiile şterse şi o secţiune Private Gallery şi Private Apps, ascunse de ochii curioşilor.

Pe lista de aplicaţii preinstalate găsim 54 de nume, deci clar avem bloatware aici. Noutatea o reprezintă aplicaţiile Microsoft Office, precum Word, Excel, Powerpoint, dar şi Skype, OneDrive şi OneNote, oferite la pachet. Avem şi un editor video bunicel, Bitdefender, Abroad Service pentru a programa vacanţele şi Child Mode sau Facebook preinstalate.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×