Brothers: a Tale of Two Sons Review (LG V10): un joc emoţionant, excelent, original (Video)

1.806 ori
<b>Brothers: a Tale of Two Sons Review (LG V10): un joc emoţionant, excelent, original (Video)</b>Vedem rar hituri de pe Steam ajungând şi pe mobil fără să le fie ştirbit prea mult gameplay-ul. Ce e drept e aproape imposibil să implementezi pe mobil sau tableta controlul dual al lui Brothers: a Tale of Two Sons, dar iată că 505 Games au reuşit

Vedem rar hituri de pe Steam ajungând şi pe mobil fără să le fie ştirbit prea mult gameplay-ul. Ce e drept e aproape imposibil să implementezi pe mobil sau tabletă controlul dual al lui Brothers: a Tale of Two Sons, dar iată că 505 Games au reuşit. Rezultatul îl analizăm mai jos, titlul fiind jucat pe LG V10.

Jocul a costat 3 dolari în Play Store şi este o poveste emoţionant a doi fraţi. Totul începe trist, cei doi fraţi pierzându-şi mama şi acum având şi tatăl bolnav. Ei pleacă în călătorie, pentru a căuta leacul acestei boli şi descoperă o lume fantastică, înţesată de giganţi morţi, trolli şi cetăţi. Brothers e un platformer 3D, plin de puzzle-uri nu chiar uşoare şi trebuie să utilizaţi pe rând abilităţile fraţilor.

Review Brothers: a Tale of Two Sons, prezentat pe telefonul LG V10

Cel mic are viteza de partea sa şi poate încăpea în spaţii strâmte, iar cel mare are extra forţa şi e bun înotător. Simplul motiv pentru care cel mic nu înoată şi e de ajuns pentru a extrage emoţie din joc: îi este frică de apă pentru că mama sa a murit înecată. Grafica arata excelent, cu mult peste 99% dintre titlurile din Play Store, iar soundtrack-ul e excelent, visător, din altă lume. Vedem săteni, cătune liniştite, dar şi cetăţi, câmpii pârjolite şi peşteri întunecate.

Brothers: a Tale of Two Sons

Controlul e puţin confuz, cu două thumstick-uri virtuale cu care controlaţi simultan cei doi fraţi. Va trebui să mutaţi obiecte, unul să îi ţină scara celuilalt şi multe, multe altele. Veţi ajuta un troll cu probleme în dragoste şi un frate va distrage câini turbaţi, în vreme ce altul va alerga în spatele lor. E o aventură fantastică, extrem de tristă, cu un final zdrobitor şi mult feeling.

Un lucru bun e că putem salva jocul când vrem şi nu suntem limitaţi de auto save. Acesta este un titlu must play şi îi dăm notă de 9.7 din 10. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al telefonului LG V10 îl puteți afla de aici.

Review Brothers: a Tale of Two Sons, prezentat pe telefonul LG V10

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×