Vernee Apollo poate fi deblocat în doar 0.1 secunde folosind scanner-ul de amprente; mai rapid decât iPhone 7 Plus

1.585 ori
<b>Vernee Apollo poate fi deblocat în doar 0.1 secunde folosind scanner-ul de amprente; mai rapid decât iPhone 7 Plus</b>Vernee Apollo este unul dintre telefoanele sfârșitului de an ce se remarcă printr-un pachet hardware bine pus la punct și printr-un preț accesibil de comercializare. Acest model este dotat și cu scanner de amprente, modul ce promite deblocarea produsului

Portofoliul de produse Vernee s-a extins de curând odată cu lansarea lui Apollo, un phablet metalic arătos ce se recomandă grație pachetului său hardware foarte bine pus la punct în raport cu prețul de comercializare. Acest handset aduce un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor deca-core MediaTek Helio X25 și un chip de 4 GB memorie RAM pentru un multitasking eficient.

Vernee Apollo

De asemenea, telefonul este dotat și cu un scanner de amprente plasat chiar pe spatele carcasei sub camera foto, un modul ce promite deblocarea în doar 0.1 secunde. Pentru a ne demonstra că într-adevăr capabilitățile de recunoaștere ale amprentei utilizatorului sunt superioare altor modele de pe piață, cei de la Vernee ne prezintă astăzi un video comparativ unde și iPhone 7 Plus participă.

Vernee Apollo

Vedem totodată și cum decurge procesul de înregistrare al unei amprente, urmând ca mai apoi să ne fie prezentat și duelul propriu-zis dintre cele două terminale. După cum puteți vedea, animația de deblocare îl pune pe iPhone 7 Plus în spate, în vreme ce modelul Apollo se deblochează instant.

Aflăm că meritul se datorează unui sistem hybrid de recunoaștere a amprentelor și grație suprafeței de contact ce măsoară 112 x 96 pixeli și care este capabilă să scaneze amprentele la 360 grade (asta înseamnă că indiferent de poziția în care veți plasa degetul pe scanner-ul de amprente, telefonul va fi deblocat). Vă amintim că Vernee Apollo costă în această perioadă doar 259.99 dolari pe GearBest.com, iar în cazul în care doriți, alte detalii găsiți pe site-ul producătorului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×