iPhone 8 are carcasa randată în 3D, în mod bizar plasează scannerul de amprente în spate

3.070 ori
<b>iPhone 8 are carcasa randată în 3D, în mod bizar plasează scannerul de amprente în spate</b>Pe baza unei schițe ce a ajuns pe web în urmă cu doar câteva zile, iată că au fost create o serie de randări 3D ale carcasei lui iPhone 8. Vedem aici un corp metalic și nu unul din sticlă precum ni se promitea, iar un decupaj circular de pe spate pare a

Ne aşteptăm la orice din partea Apple când vine vorba de iPhone 8, dar nu şi la un scanner de amprente integrat în spatele telefonului. Ei bine, fix asta oferă seria de randări de mai jos, care prezintă corpul noului venit în 3D.

iPhone 8

Am tot văzut în ultimele săptămâni scăpări, randări, schiţe, concepte şi designuri ale aşa numitului iPhone 8/ iPhone Edition. Ştim că Apple testează multiple prototipuri şi inevitabil unele vor fi şi... ciudate. Ceea ce vedem aici este un iPhone cu o carcasă metalică, design dreptunghiular, o cameră duală cu orientare verticală şi scanner de amprente plasat prea aproape de mijlocul spatelui.

iPhone 8

Randările ne prezintă şi interiorul carcasei şi sunt bazate pe dimensiunile de 149.5 mm lungime şi 72.5 mm lăţime scăpate pe web decent. Acestea sunt mai mari decât cele  138.3 mm x 67.1 mm ale lui iPhone 7 de 4.7 inch şi în acelaşi timp ecranul are o diagonală mult mai mare, de 5.8 inch. Au existat multiple zvonuri că Apple ar dori integrarea scannerului de amprente Touch ID sub ecran/în ecran, dar deocamdată procesul nu merge foarte bine.

Până la 10 prototipuri cu ecrane OLED se află în teste, inclusiv modele cu suport pentru încărcare wireless. Produsul finit va apărea de abia la toamnă şi deocamdată nimic nu e sigur. Am văzut până şi modele cu spate din sticlă, cu ecran secundar sau zonă touch sub ecran şi cu scanner de iris.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×