Vernee Apollo poate fi achiziționat doar astăzi pentru suma de 245 dolari; iată detalii

1.733 ori
<b>Vernee Apollo poate fi achiziționat doar astăzi pentru suma de 245 dolari; iată detalii</b>Doar astăzi cei de la Vernee vin cu o ofertă specială asociată smartphone-ului Apollo, terminal high-end pe care îl puteți achiziționa pentru numai 145.69 dolari ~ adică 1.030 lei. Pentru această sumă plătită vom primi la schimb un handset echipat cu

Verneevine astăzi cu o nouă ofertă specială asociată phablet-ului Apollo, terminal pe care îl puteți achiziționa preț de 24 ore la suma de doar 245.69 dolari ~ 1.030 lei prin intermediul retailerului Aliexpress.com. După cum știți deja, acest produs vine într-o carcasă unibody metalică arătoasă la interiorul căreia avem parte de un pachet hardware din zona high-end ce este potrivit pentru aplicații de tip VR.

Vernee Apollo

Display-ul de 5.5 inch integrat aici ne oferă o rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, iar deasupra panoului frontal avem parte și de sticlă 2.5D. Primim un procesor deca-core MediaTek Helio X25 de 2.5 GHz, 4 GB memorie RAM, 64 GB de stocare flash și o generoasă cameră foto principală de 21 megapixeli cu senzor Sony IMX230.

Pe lista de dotări mai includem camera frontală de 8 megapixeli, bateria de 3180 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă și scanner-ul de amprente care promite deblocarea în doar 0.1 secunde. Verne Apollo este un smartphone bine echipat ce iată acum poate fi achiziționat pentru puțin peste 1000 lei. Dotările sunt cu siguranță atractive și dacă vreți să profitați de ofertă, puteți afla extra-detalii de pe aliexpress.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×