Vernee ne oferă informații interesante despre procesul de producție al flagship-ului numit Apollo; telefon cu preț de 249 dolari

1.533 ori
<b>Vernee ne oferă informații interesante despre procesul de producție al flagship-ului numit Apollo; telefon cu preț de 249 dolari</b>Printre ultimele smartphone-uri lansate pe piața din China îl avem și pe Vernee Apollo, un arătos phablet cu dotări de top la pachet ce pune accentul și pe capitolul design. Chiar astăzi compania producătoare decide să ne ofere câteva informații despre

Apollo este numele ultimului smartphone adus pe piață de către chinezii de la Vernee, un smartphone tare arătos ce beneficiază de un raport excelent preț-specificații. Astăzi compania producătoare decide să ne ofere informații interesante despre procesul de producție al carcasei metalice pe care telefonul o adoptă și care aparent este rezultatul unui număr de 300 etape prin care materialul prim trece în fabrică.

Vernee Apollo

Descoperim din start că telefonul de față aduce un look destul de similar cu cel adoptat de alte modele de pe piață, cum este cazul lui OnePlus 3. Avem în mare parte același corp metalic unibody premium ce include benzi subțiri din plastic asociate antenelor și o curbură specială ce face telefonul mai ușor de ținut în mână.

Vernee Apollo

Carcasa este realizată în proporție de 98% din metal, iar compania ne dezvăluie faptul că atât panoul spate, cât și rama metalică sunt tratate cu Zircon No. 220 și faptul că materialul trece printr-un proces de sablare cu nisip la 360 grade. Privit din față observăm prezența unui panou frontal acoperit de sticlă 2.5D, iar un alt detaliu ce îl aflăm este acela că atât carcasa și slotul SIM sunt vopsite de 2 ori prin intermediul procesului de anodizare. 

Vernee Apollo

De asemenea, Vernee afirmă că toate decupajele pentru bliț-ul dual-tone, cameră, scanner de amprente și butoane de volum/power sunt realizate folosindu-se procesul de tăiere CNC. Pe lângă design-ul reușit, Vernee Apollo impresionează și la capitolul dotări hardware, acesta sosind cu display Quad HD de 5.5 inch, 4 GB RAM și procesor deca-core Helio X25.

În acest moment smartphone-ul costă 249.99 dolari pe Coolicool.com și mai multe detalii despre el puteți afla de pe site-ul oficial Vernee!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×