Votează telefonul mid-range al anului 2019 pe Mobilissimo.ro (Sondaj)

3.008 ori
<b>Votează telefonul mid-range al anului 2019 pe Mobilissimo.ro (Sondaj)</b>Ultimele zile ale anului 2019 se scurg încetul cu încetul și mai toate telefoanele importante au fost deja prezentate, testate și comparate în fel și chip. Includem aici atât modelele cu dotări de top, așa numitele flagship-uri

Ultimele zile ale anului 2019 se scurg încetul cu încetul și mai toate telefoanele importante au fost deja prezentate, testate și comparate în fel și chip. Includem aici atât modelele cu dotări de top, așa numitele flagship-uri, dar și telefoanele cu dotări mid-range ce se remarcă prin prețurile mai accesibile pentru toate buzunarele.

După cum spune și titlul acestui articol, avem pentru voi un sondaj dedicat prin intermediul căruia puteți vota smartphone-ul mid-range al anului 2019 din punctul vostru de vedere. Au fost multe terminale interesante lansate în acest segment pe piață pe parcursul anului și aflați că procesul de votare poate fi realizat fie din fereastra de mai jos, fie urmând link-ul de aici.

Au fost 12 luni pline de telefoane care mai de care mai interesante și parcă mai mult ca niciodată am văzut cum aceste handset-uri mid-range au ajuns să adopte dotări pe care de regulă le regăseam pe flagship-uri. Mă refer la acelea cu scanner de amprente integrat în ecran, dar și la telefoanele care impresionează prin numărul de camere foto integrate la pachet și prin senzorii cu rezoluție de până la 108 mpx chiar.

Camerele foto pop-up și-au făcut apariția și aici pentru a contribui la oferirea unei experiențe edge-to-edge, iar pe final de an și 5G-ul și-a făcut loc pe telefoanele mid-range. Samsung a luat cu asalt piața cu modelele din seria Galaxy A ce au făcut o impresie tare plăcută, iar Huawei a adus multe device-uri interesante și totodată accesibile. Și Xiaomi a livrat pe măsura așteptărilor în acest segment, iar Oppo și Vivo au stat de asemenea în topuri când a venit vorba de midrangere.

Portofoliul de asemenea smartphone-uri este tare variat și puteți vota preferatul vostru chiar de aici. Revenim cu marele câștigător ales de voi pe data de 28 decembrie! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×