Xiaomi brevetează un telefon cu clapetă în stil MOTO RAZR 2019

1.147 ori
<b>Xiaomi brevetează un telefon cu clapetă în stil MOTO RAZR 2019</b>Debutul lui MOTO RAZR 2019 a fost anticipat de câteva mari companii tech care au brevetat designuri similare, de telefoane pliabile cu clapeta. Şi Samsung Galaxy Fold 2 aduce într-o oarecare măsură cu noul RAZR

Debutul lui MOTO RAZR 2019 a fost anticipat de câteva mari companii tech care au brevetat designuri similare, de telefoane pliabile cu clapeta. Şi Samsung Galaxy Fold 2 aduce într-o oarecare măsură cu noul RAZR, iar acum şi Xiaomi a brevetat ceva similar. 

O serie de schiţe şi imagini au apărut astăzi pe web, având ca sursă CNIPA (China National Intellectual Property Administration). Aceste documente indică planurile celor de la Xiaomi, legate de un telefon pliabil cu clapetă. Brevetele au fost înregistrate în august 2018 şi aprobate abia acum.

Brevet Xiaomi

Abordarea pare să fie diferită faţă de MOTO RAZR 2019. Atunci când telefonul Xiaomi e închis el arată ca o trusă de farduri sau ca un pătrat. Există şi un ecran secundar dreptunghiular la exterior şi o cameră duală pe cealaltă parte. La interior nu găsim o bărbie mare cum are MOTO RAZR, ci mai degrabă o "frunte", cu camere selfie/senzori şi earpiece.

Brevet Xiaomi

Tot mai multe companii se înghesuie să creeze terminale cu acest design, într-o înviere a unui format care era popular mai degrabă în Japonia şi SUA. Chiar şi acolo mai degrabă hipsterii apreciau aşa ceva şi cei pasionaţi de vintage. Dar hei, 2019 e primul an după multe decenii când vinilurile se vând mai bine decât CD-urile, deci hipsterii şi curentul vintage sunt la putere.

Lumea vrea Walkman, telefoane cu clapetă şi viniluri, dacă se poate în varianta modernă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×