Xiaomi Mi 5 disponibil pentru doar 985 lei la GearBest.com! Vine cu 3 GB RAM și procesor Snapdragon 820

4.037 ori
<b>Xiaomi Mi 5 disponibil pentru doar 985 lei la GearBest.com! Vine cu 3 GB RAM și procesor Snapdragon 820</b>Pentru cei aflați în căutarea unui nou smartphone avem astăzi o sugestie tare interesantă și anume modelul Xiaomi Mi 5. Acest smartphone echipat cu display Full HD de 5.15 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și 3 GB memorie RAM poate fi

Cu toate că pe piață a debutat de curând modelul Xiaomi Mi 6, îl considerăm în continuare pe Mi 5 drept un smartphone foarte bun de luat în calcul mai ales acum că prețul a scăzut serios. În această perioadă cei de la GearBest.com vând produsul de față pentru suma de numai 229.99 dolari ~ 985 lei, preț foarte bun ținând cont de dotările hardware pe care le primim la interior, dar și de design-ul premium.

Xiaomi Mi 5

Plătind acest preț vom primi un telefon echipat cu display Full HD de 5.15 inch, cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 3 GB memorie RAM. Pentru stocare avem la dispoziție 64 GB memorie internă, iar cei pasionați de captura selfie trebuie să știe că primim la pachet un senzor frontal de 4 megapixeli.

Xiaomi Mi 5

Pe spate avem o cameră de 16 megapixeli cu bliț dual-tone, deschidere f/2.0, tehnologie PDAF și sistem de stabilizare optică a imaginii pe 4 axe. Acest senzor este capabil de captură video la rezoluție 4K Ultra HD 2160p@30fps, dar și în format slow-motion la rezoluție HD.

Xiaomi Mi 5

Formatul compact de față include la interior o baterie de 3000 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0 și avem un port USB Type-C reversibil pentru a realiza această acțiune. Nu lipsește de pe listă nici jack-ul audio și nici scanner-ul de amprente ce aici este plasat frontal sub forma unui buton home.

Xiaomi Mi 5

Îl puteți achiziționa pe Xiaomi Mi 5 la prețul de doar 985 lei, cu mențiunea că această sumă este destinată doar abonaților la newsletter-ul GearBest.com. Veți avea de plată și taxe vamale odată cu sosirea coletului în țară, dar oferta sună la fel de atractivă și în această situație!

Dacă sunteți interesați și de alte reduceri marca GearBest.com, aveți aici promoția actuală desfășurată de către retailer!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×