BlackBerry amână debutul comercial al lui KeyOne pe piața europeană; sosește abia din 22 mai

1.295 ori
<b>BlackBerry amână debutul comercial al lui KeyOne pe piața europeană; sosește abia din 22 mai</b>Deși a fost prezentat oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress de la sfârșitul lunii februarie, iată că smartphone-ul BlackBerry KeyOne încă nu este gata de debutul său comercial, asta cel puțin pe piața europeană unde se așteaptă

Chiar ieri aflam detalii despre anunțul pe care TCL îl pregătește pentru piața din SUA în cazul lui BlackBerry KeyOne, telefon care cel mai probabil va fi lansat și în această regiune. Astăzi descoperim că cel puțin pe plan european se va aplica o amânare a lansării comerciale pentru acest ultim smartphone desenat de către BlackBerry - fiind confirmată data de 22 mai drept ziua în care clienții ce au plasat o precomandă, își vor primi produsul.

BlackBerry Keyone

Retailerul britanic Clove care ar fi trebuit să livreze smartphone-ul începând din prima săptămână a lunii mai, a actualizat acum pagina produsului, menționând că telefonul va ajunge în mâna consumatorilor la câteva săptămâni distanță - adică pe 22 mai. În Marea Britanie acest nou smartphone este disponibil la un preț de 499 lire cu TVA inclus.

Ca dotări primim aici un display tactil de 4.5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Avem o cameră promițătoare la bord, mai precis un senzor de 12 megapixeli cu bliț LED, deschidere f/2.0 și suport pentru captură 4K. Telefonul se remarcă desigur și prin tastatura sa fizică qwerty ce integrează un buton space cu scanner de amprente.

La noi pe plan local, cei de la evoMAG.ro oferă smartphone-ul la precomandă pentru suma de 2.699 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×