Xiaomi Mi 6 (6 GB RAM) are o reducere tare atractivă pe Light in the box! Și Redmi 4A se vinde la preț bun

1.719 ori
<b>Xiaomi Mi 6 (6 GB RAM) are o reducere tare atractivă pe Light in the box! Și Redmi 4A se vinde la preț bun</b>Sosește astăzi din partea celor de la Light in the box o nouă ofertă atractivă, fiind vorba despre varianta cu 128 GB de stocare flash a lui Xiaomi Mi 6. Acest telefon poate fi achiziționat pentru sub 1.600 lei cu TVA inclus și există o opțiune

Reducerile pe care retailerul chinez lightinthebox.com le oferă ocazional sunt foarte atractive, ca exemplu sosind astăzi două telefoanele la prețuri cu adevărat bune - un flagship în toată regula și unul de buget ideal pentru cei fără pretenții. Vorbim despre Xiaomi Mi 6 în varianta cu 6 GB RAM și 64 GB stocare și despre Xiaomi Redmi 4A care se vinde la un preț foarte foarte mic.

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6

Dacă vă interesează flagship-ul Xiaomi Mi 6, aflați că această variantă cu 6 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare flash poate fi achiziționată chiar acum pentru suma de doar 349.92 dolari. Este un telefon cu ecran Full HD, cameră duală în spate, procesor Snapdragon 835 și baterie cu încărcare rapidă.

Punem la socoteală și TVA-ul de 19% și se ajunge la un cost de 416.4 dolari ~ adică 1.585 lei.

Xiaomi Redmi 4A

Xiaomi Redmi 4a

Cât despre modelul tare accesibil de care spuneam mai sus, acesta se numește Xiaomi Redmi 4A și avem de-a face cu un telefon ce aduce ecran HD de 5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 425, 2 GB de RAM și 16 GB spațiu de stocare flash. Costă numai 75.98 dolari în acest moment, iar dacă punem la calcul și TVA-ul de 19% ce trebuie plătit odată cu sosirea coletului în țară se ajunge la suma de 90.41 dolari ~ 345 lei.

Stocurile pentru aceste două telefoane sunt limitate astfel că trebuie să vă grăbiți pentru a profita de ofertă! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×