Xiaomi Mi 7 apare într-o randare cu decupaj în ecran; Mi 7 Plus ar avea scanner de amprente în ecran

940 ori
<b>Xiaomi Mi 7 apare într-o randare cu decupaj în ecran; Mi 7 Plus ar avea scanner de amprente în ecran</b>Începutul săptămânii ne aduce și noi scăpări pentru Xiaomi Mi 7, un flagship pe care compania chineză l-ar putea anunța chiar la finalul acestei luni. Vedem în cazul de față o randare în care telefonul apare cu un decupaj în ecran, element deloc

Xiaomi Mi 7 nu prea a mai avut scăpări în ultima vreme, pentru că ne-am axat mai mult pe proaspăt lansatul Xiaomi Mi MIX 2S. El este inlocuitor pentru flagship, până ce soseşte acela. Ei bine azi a venit şi ziua fatidică în care a scăpat o randare cu Mi 7, cu breton la pachet... Avem şi detalii despre o versiune cu Plus.

Lăsăm în urmă zvonurile despre ecran OLED şi funcţie Always On şi analizam ce avem acum. Xiaomi Mi 7 apare în imaginea de mai sus cu un decupaj în ecran, unul destul de generic ca dimensiuni. Ecranul are muchii înguste şi bănuiesc că acest telefon e destul de lat, de vreme ce lasă atât de mult loc în dreapta şi stânga bretonului. În spate se afla o cameră duală destul de mică şi decupaje pentru antene sus şi jos.

Judecând după imagine, terminalul are un corp metalic, iar jack-ul audio pare să fie neatins în zona superioară. Terminalul va avea un ecran 19:9, procesor Snadpragon 845 şi nu e foarte clar dacă şi el şi varianta cu Plus vor veni cu scanner de amprente in ecran sau doar modelul cel mare o va face. Handset-urile vor veni cu 6 GB sau 8 GB RAM, iar modelul mic are diagonală de 5.5 inch sau 5.7 inch, în vreme ce varianta Plus sigur sare de 6 inch.

Dezvoltatorii XDA sunt cei care au descoperit date de firmware care par să indice acel scanner de amprente integrat în display, dar privim cu precauție tot. Phablet-ul Mi 7 Plus ar mai avea şi o baterie de 4000 mAh şi eventual o rezoluţie Quad HD+, în vreme ce Mi 7 are doar Full HD+. Ambele vor avea panou OLED şi cel mai nou MIUI la bord. Rămâne acum să aşteptăm doar lansarea. Următorul mare eveniment tech care vine în minte e Computex, dar e de abia la vară. Xiaomi ar putea totuși prefera un eveniment separat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×