Xiaomi Mi 7 apare într-o randare cu decupaj în ecran; Mi 7 Plus ar avea scanner de amprente în ecran

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 880 ori
<b>Xiaomi Mi 7 apare într-o randare cu decupaj în ecran; Mi 7 Plus ar avea scanner de amprente în ecran</b>Începutul săptămânii ne aduce și noi scăpări pentru Xiaomi Mi 7, un flagship pe care compania chineză l-ar putea anunța chiar la finalul acestei luni. Vedem în cazul de față o randare în care telefonul apare cu un decupaj în ecran, element deloc

Xiaomi Mi 7 nu prea a mai avut scăpări în ultima vreme, pentru că ne-am axat mai mult pe proaspăt lansatul Xiaomi Mi MIX 2S. El este inlocuitor pentru flagship, până ce soseşte acela. Ei bine azi a venit şi ziua fatidică în care a scăpat o randare cu Mi 7, cu breton la pachet... Avem şi detalii despre o versiune cu Plus.

Lăsăm în urmă zvonurile despre ecran OLED şi funcţie Always On şi analizam ce avem acum. Xiaomi Mi 7 apare în imaginea de mai sus cu un decupaj în ecran, unul destul de generic ca dimensiuni. Ecranul are muchii înguste şi bănuiesc că acest telefon e destul de lat, de vreme ce lasă atât de mult loc în dreapta şi stânga bretonului. În spate se afla o cameră duală destul de mică şi decupaje pentru antene sus şi jos.

Judecând după imagine, terminalul are un corp metalic, iar jack-ul audio pare să fie neatins în zona superioară. Terminalul va avea un ecran 19:9, procesor Snadpragon 845 şi nu e foarte clar dacă şi el şi varianta cu Plus vor veni cu scanner de amprente in ecran sau doar modelul cel mare o va face. Handset-urile vor veni cu 6 GB sau 8 GB RAM, iar modelul mic are diagonală de 5.5 inch sau 5.7 inch, în vreme ce varianta Plus sigur sare de 6 inch.

Dezvoltatorii XDA sunt cei care au descoperit date de firmware care par să indice acel scanner de amprente integrat în display, dar privim cu precauție tot. Phablet-ul Mi 7 Plus ar mai avea şi o baterie de 4000 mAh şi eventual o rezoluţie Quad HD+, în vreme ce Mi 7 are doar Full HD+. Ambele vor avea panou OLED şi cel mai nou MIUI la bord. Rămâne acum să aşteptăm doar lansarea. Următorul mare eveniment tech care vine în minte e Computex, dar e de abia la vară. Xiaomi ar putea totuși prefera un eveniment separat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×