Dbrand loveşte ieftin şi murdar brandul Nokia, cu un atac pe Twitter

3.248 ori
<b>Dbrand loveşte ieftin şi murdar brandul Nokia, cu un atac pe Twitter</b>Mai asistăm din când în când și la atacuri verbale ce se întâmplă în lumea smartphone. Un exemplu este pățania de astăzi unde este implicat Dbrand și Nokia. Celebrul brand ce dezvoltă folii pentru telefoane ar fi declarat ca răspuns la un

Unele branduri adoră să se poziţioneze ca "edgy" şi "cool" în ziua de azi pentru a atrage publicul tânăr, yuppie şi cititor de Vice. Printre acele branduri se numără şi Dbrand, care vinde skin-uri pentru telefoane şi care a primit promovare şi susţinere de la marii YouTuberi tech din SUA. Şi-au cam luat nasul la purtare şi mai nou îşi permit să atace gratuit Nokia.

Nokia DBrand

Auto descris ca "o cultură, nu un produs", Dbrand a răspuns unei întrebări pe Twitter într-un mod pasiv agresiv, defăimând în acelaşi timp Nokia. Un utilizator a întrebat când vor aduce huse/skin-uri pentru telefoanele noi Nokia, pentru a i se răspunde să verifice tomberoanele din spatele magazinelor Radio Shack locale. Radio Shack este un magazin de electronice, cunoscut pentru faptul că vinde vechituri, precum radio-uri cu tranzistori sau alte produse old school.

Având în vedere că 10 milioane de oameni (sau mai mult) au considerat că merită să cumpere telefoane Nokia anul trecut, Dbrand pierde o clientelă serioasă cu declaraţii de genul. Apropo, Radio Shack se află în faliment de ceva vreme, deci probabil Dbrand îi consideră pe cei de la Nokia tot falimentari. Compania mai produce şi skin-uri de vinil pentru laptop-uri, telefoane şi console de jocuri.
Se ocupă în general de iPhone-uri, Galaxy S-uri şi alte terminale high end. Oare Nokia/HMD Global are vreun răspuns deştept pe ţeavă? Ceva de gen "preferăm să avem telefoanele la gunoi, decât cu skin-urile voastre".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×