Xiaomi Redmi 5 Plus (3 GB RAM) costă mai puțin la PC Garage decât achiziționat din China; Iată detalii!

6.730 ori
<b>Xiaomi Redmi 5 Plus (3 GB RAM) costă mai puțin la PC Garage decât achiziționat din China; Iată detalii!</b>Un smartphone tare interesant din portofoliul celor de la Xiaomi la ora actuală este și Redmi 5 Plus, telefon care se livrează cu baterie generoasă de 4000 mAh, ecran FHD+ cu aspect 18:9 și procesor Snapdragon 625. Acest handset este subiectul

Printre ultimele telefoane ce au primit recenzie de la noi se numără și modelul Xiaomi Redmi 5 Plus, smartphone tare interesant pentru zona de buget din care face parte. Ați aflat de aici la ce capitole impresionează handset-ul și astăzi revenim asupra sa datorită unei promoții marca PC Garage care îi scade prețul destul de mult, chiar până la nivelul în care costă mai puțin decât dacă l-ați achiziționa din China.

Redmi 5 Plus

Este varianta de 3 GB RAM + 32 GB stocare aici și se vinde pentru numai 699 lei, preț fantastic pentru un smartphone ce aduce ecran Full HD+ cu aspect 18:9 și diagonală de 5.99 inch. Are și eficientul procesor Snapdragon 625 de tip octa-core la bord, slot pentru carduri microSD, cameră selfie de 5 megapixeli și cameră foto principală de 13 megapixeli.

Marea vedetă pe lângă ecran este bateria generoasă de 4000 mAh care în cadrul testelor noastre a oferit rezultate foarte bune precum 11 ore și 26 minute de utilizare continuuă, respectiv 15 ore și 8 minute de playback video. Punctele sale forte dar și capitolele la care stă mai slab pot fi descoperite în recenzia de aici și pentru cei care se întreabă, în China fix această variantă cu 3 GB RAM se vinde pentru 180 dolari la care se adaugă și TVA-ul de 19%.

Se ajunge la suma de 214 dolari care convertită în lei înseamnă 811 lei. În oferta PC Garage costă 699 lei în schimb, preț foarte atractiv de altfel!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×