Xiaomi Mi A1 la numai 909 lei în varianta cu 32 GB stocare pe PC Garage! Vine cu o pereche de căști cadou la pachet

2.905 ori
<b>Xiaomi Mi A1 la numai 909 lei în varianta cu 32 GB stocare pe PC Garage! Vine cu o pereche de căști cadou la pachet</b>O ofertă tare atractivă ne sare astăzi în față din partea celor de la PC Garage și anume prețul de numai 909 lei pentru smartphone-ul Xiaomi Mi A1. Alături de telefon ne este oferită și o pereche de căști în valoare de 61 lei, astfel că

Aflăm astăzi prin intermediul grupului Mobilissimo deschis pe Facebook informații despre o ofertă atractivă listată de către PC Garage în acest moment pentru smartphone-ul Xiaomi Mi A1. Telefonul din față ce tocmai a primit recenzie de la noi se remarcă prin platforma Android One adusă la bord și prin faptul că în aceste momente se vinde pentru suma de doar 909,99 lei de către retailerul mai sus menționat.

Xiaomi Mi A1

Este vorba despre varianta de 32 GB și ca bonus la achiziție primiți și o pereche de căști in-ear Hama Joy care separat se comercializează pentru 61,99 lei. Oferat este tare bună și telefonul reprezintă o alegere populară printre cei care au un buget limitat și care vor să se bucure de o experiență Android stock.

Hama Joy Blue

Are o cameră duală în spate, ecran generos de 5.5 inch și o carcasă metalică destul de arătoasă. Ca punte forte, colegul Alex a notat în review fotografiile destul de bune, performanța bună pentru zona mid-range din care face parte, cât și bateria generoasă. Nici captura bokeh nu este deloc rea, iar actualizările rapide sunt iarăși un plus. Găsiți telefonul aici pe PC Garage!

Mulțumim pentru pont lui Dan Paul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×