Xiaomi Redmi 5 și Redmi 5 Plus se lansează oficial în China pe data de 7 decembrie

1.631 ori
<b>Xiaomi Redmi 5 și Redmi 5 Plus se lansează oficial în China pe data de 7 decembrie</b>Sosește astăzi și confirmarea evenimentului Xiaomi de la începutul lunii viitoare, conferință unde vor debuta smartphone-urile Xiaomi Redmi 5 și Redmi 5 Plus. Lansarea este programată pentru data de 7 decembrie și atunci vom afla

Așa cum se vehicula, smartphone-urile Xiaomi Redmi 5 și Redmi 5 Plus vor fi lansate la început de decembrie, mai precis pe data de 7 decembrie când compania chineză are programat un eveniment de presă. Această informație iese la iveală prin intermediul unei imagini oficiale în care se remarcă clar data de 7 decembrie.

Telefoanele vor adopta carcase metalice unibody, iar marea noutate va fi display-ul cu aspect 18:9. Ca dotări hardware se pare că vom întâlni aici un display IPS de 5.7 inch cu rezoluție de 1440 x 720 pixeli, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 450 de 1.8 GHz și soluția grafică Adreno 506.

În spate vom găsi o cameră foto de 12 megapixeli cu bliț LED, în partea frontală un senzor de 5 megapixeli și la interior o baterie de 3300 mAh. Xiaomi Redmi 5 va rula sistemul de operare Android 7.1.2 Nougat și pe partea de conectivitate vom întâlni Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth, 4G LTE și suport dual-SIM. Vor exista variante cu 3 GB RAM + 32 GB de stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare, prețul de pornire fiind de 178 euro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×