Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Design frontal banal, cu rotunjimi interesante în spate

1.354 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Design frontal banal, cu rotunjimi interesante în spate</b>Xiaomi Redmi Note 3 Pro poate fi confundat foarte uşor cu Redmi Note 3, pentru că la urma urmei arată la fel. Avem parte de o zonă frontală destul de banală, un şasiu metalic unibody, iar acest model măsoară 8.7 mm în grosime şi cântăreşte 164 de grame

Xiaomi Redmi Note 3 Pro poate fi confundat foarte uşor cu Redmi Note 3, pentru că la urma urmei arată la fel. Avem parte de o zonă frontală destul de banală, un şasiu metalic unibody, iar acest model măsoară 8.7 mm în grosime şi cântăreşte 164 de grame. Prin comparaţie, el este mai gros decât Galaxy A7 (2016), care măsoară 7.3 mm în grosime şi are aceeaşi diagonală.

Partea bună e că Redmi Note 3 Pro e cu 8 grame mai uşor decât modelul Samsung. Am remarcat şi că această carcasă metalică are o platoşă subţire din metal în spate, care nu oferă chiar mare încredere cu privire la rezistenţa sa. Telefonul e comod şi în acelaşi timp uşor alunecos, iar el e foarte curbat în spate atât sus şi jos, cât şi pe laturi.

Utilizarea cu o singură mână e exclusă aici şi apreciem acel inel metalic de jur împrejurul ecranului. Spatele sună a gol odată ce îl ciocănim, de aici teoria mea cu metalul prea subţire. Per total un design banal, oarecum fragil şi un spate destul de arătos totuşi. Note 3 Pro vine pe auriu sau combinaţie de alb/argintiu.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×