Aplicația Google Photos primește de astăzi și funcția slideshow de afișarea a fotografiilor

1.009 ori
<b>Aplicația Google Photos primește de astăzi și funcția slideshow de afișarea a fotografiilor</b>Cei de la Google pun un mare focus pe actualizarile aduse aplicației Photos, software ce de astăzi beneficiază de un nou feature - unul pe care totuși îl regăseam pe alte titluri similare de o bună perioadă de timp. Este vorba despre funcția slideshow ce

Update-urile pentru aplicația Google Photos par a nu se mai opri, acest software primind aproape săptămânal noi funcții din partea dezvoltatorilor Google. Astăzi însă, aflăm despre introducerea unui feature banal la pachet, unul pe care îl regăsim și în aplicațiile stock de tip galerie pe smartphone-urile noastre.

Este vorba despre funcția de slideshow prin care fotografiile stocate pe device vor fi afișate sub forma unui carusel automat, o modalitate mai interesantă de prezentare a fotografiilor către cei din jur. Se pare că pentru moment, acest feature sosește doar pentru platforma web și Android.

Ulterior vom beneficia de această metodă de afișare a imaginilor și în cadrul aplicației pentru platforma iOS, update ce nu ar trebui să întârzie prea mult. Puteți descărca versiunea destinată smartphone-urilor Android de aici.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×