Xiaomi Redmi Note 4X: Design matur, solid, metalic

1.457 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 4X: Design matur, solid, metalic</b>Dacă Xiaomi Mi 5 a fost un elev rebel, care era cool la liceu, Xiaomi Redmi Note 4X e bărbatul matur şi aşezat, calm şi discret în comportament. Disponibil pe auriu, roz, negru, argintiu sau albastru, acest telefon are corp metalic unibody, abordare..

Dacă Xiaomi Mi 5 a fost un elev rebel, care era cool la liceu, Xiaomi Redmi Note 4X e bărbatul matur şi aşezat, calm şi discret în comportament. Disponibil pe auriu, roz, negru, argintiu sau albastru, acest telefon are corp metalic unibody, abordare deja clasică pentru un midrange modern.

Remarcăm un spate cu margini uşor curbate şi un panou din sticlă la rândul său uşor curbat la margini. Telefonul stă bine în mâna utilizatorului, cu toate că e destul de lat la 76.3 mm, chiar şi faţă de Galaxy Note 5, cu lăţimea sa de 76.1 mm. E totuşi un smartphone mai puţin lat decât ASUS ZenFone 3 cel de 5.5 inch, care ajunge la 77.4 mm în lăţime.

Construcţia e solidă, butoanele sunt comode, dar utilizarea cu o singură mână nu e chiar lejeră, din cauza dimensiunii. Acest handset măsoară 8.45 mm în grosime, cântăreşte 165 de grame, ceea ce îl face mult mai uşor decât iPhone 7 Plus cel de 188 de grame, dar şi ceva mai gros (7.7 mm pentru modelul Apple). E şi mai gros decât ASUS ZenFone 3 de 5.5 inch şi cu 10 grame mai greu.

Construcţia e solidă, telefonul e elegant şi decupajele pentru antene sunt foarte discrete. E un telefon oarecum generic, e drept, dar nu cade în vreo capcană sau clişeu pe care să nu îl iertăm.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×