Rovio lansează jocul Battle Bay, un fel de World of Tanks în varianta cu ambarcaţiuni desenate ca in Blitz Brigade (Video)

1.450 ori
<b>Rovio lansează jocul Battle Bay, un fel de World of Tanks în varianta cu ambarcaţiuni desenate ca in Blitz Brigade (Video)</b>Dacă sunteți în căutarea unui nou joc în care să vă petreceți timpul, atunci Battle Bay poate fi un candidat potrivit. Acest tilu vine de la Rovio și avem de-a face cu un soi de World of Tanks în versiunea cu ambarcațiuni desenat ca în Blitz Brigade. Noul

Rovio lansează rar jocuri din afară francizei Angry Birds, dar când o face rezultatele sunt interesante. Un astfel de exemplu e proaspăt sositul Battle Bay, care a debutat in Play Store şi App Store în ultimele 24 de ore, complet gratuit.

Battle Bay

E un titlu axat pe lupte cu ambarctiuni în multiplayer şi în timp real. Acesta este dacă veţi un soi de Blitz Brigade al luptelor marine. Nici urmă de păsări şi porci aici şi pe lângă duelurile navale avem şi un element de strategie inclus. Se poate compara şi cu World of Tanks, doar că într-o variantă cu ambarcaţiuni jucăuşe, demne de Mario şi Crash Bandicoot.

Battle Bay

Veţi putea echipa vaporaşele cu tunuri nerovase, iar Rovio promite aici multiplayer în stil MOBA, cu flote mari de aliaţi puse la bătaie contra rivalilor. Diferite clase de nave sunt incluse, cam ca într-un MOBA. Cine alege un Enforcer o să dea o grămadă de damage, iar cine alege un Defender, are la dispoziţie practic un tanc plutitor indestructibil. Toate acestea în vreme ce croiți strategii pe chat sau felicitați colegii.

Battle Bay

Pe lângă toate cele de mai sus avem parte de scuturi, itemuri, abilităţi şi arme variate. Va trebui să calculăm cu grijă raza de acţiune a proiectilelor pe care le tragem pe mările învolburate. Găsiţi jocul aici în Play Store şi aici în App Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×