Turul Magazinelor #190: dulap Star Wars, piscină cu bile pentru cei mici, Kendama cu iluminare LED şi jucărie LEGO de ziua Star Wars

1.805 ori
<b>Turul Magazinelor #190: dulap Star Wars, piscină cu bile pentru cei mici, Kendama cu iluminare LED şi jucărie LEGO de ziua Star Wars</b>Cum astăzi este ziua Star Wars nu puteam să nu punem la cale un Tur al Magazinelor cu minim o recomandare din universul francizei atât de mult apreciată de către public. Avem pe lângă această recomandare și câteva produse ceva mai diferite, precum

Suntem pe finalul zilei oficiale Star Wars, cunoscută ca "May the fourth", adică 4 mai, pe româneşte. Evident unii retaileri propun reduceri şi oferte speciale la produsele Star Wars, dar noi am făcut o selecţie cu ce ni s-a părut interesant. Pe lângă jucărele şi un dulap Star Wars am mai găsit şi o piscină cu bile genială pentru o petrecere a unui copil, dar şi celebra jucărie Kendama, în varianta LED.

1. Dulap patru uşi Star Wars

Dulap patru usi Star Wars

Cine caută să mobileze camera unui adolescent nu va da greş cu acest dulap. Dulapul cu 4 uşi e din Pal melaminat alb şi poate fi găsit la eMAG.ro, la un preţ sub 1800 lei. Produsul face parte din programul "Deschide România", deci e producţie autohtonă. Este un dulap unisex, din esenţa de lemn (stejar) şi PAL şi are 4 compartimente la dispoziţie. Greutatea maximă suportată este de 120 kg şi vine neasamblat.

Măsoară 190 cm în înălţime şi 160 cm în lăţime, fiind capabil să depoziteze o întreagă garderoba.

2. Piscină bile Kinderfun ONE

Piscina bile

E deja un clişeu ca în filmele americane o petrecere de zi de naştere a unui copil să aibă următoarele: un clovn, pinata şi o piscină cu bile, iar moda a venit si la noi. De obicei părinţii îşi duc copiii în malluri pentru a se juca în aceste piscine, dar puteţi cumpăra şi una pentru acasă, cum e cazul celei vândute de eMAG.ro. Costă 1399 lei după o reducere şi e atât pentru băieţi, cât şi pentru fete, cu vârste de la câteva luni la 5 ani.

Cei mici îşi vor dezvolta abilităţi precum atenţia, concentarea şi coordonarea, dar şi dexteritatea cu o astfel de piscină. E usor de transportat si montat.

3. LEGO Star Wars Naveta imperială a lui Krennic 75156

LEGO

Revenim la subiectul zilei şi anume Ziua Star Wars şi avem pentru voi o navă din piese LEGO la preţ bun. Toată lumea a apreciat acea navă badass din Rogue One, a personajului negativ Krennic. Seamănă de altfel cu nava lui Kylo Ren din Star Wars VII, care şi ea arată ameninţător, chiar şi pe lângă Tie Fightere. Acest LEGO costă 480 lei la evoMAG.ro.

E o jucărie pentru cei cu vârste între 9 şi 14 ani şi include un număr impresionant de piese, 863.

4. Kendama Catchy Led Verde

Kendama

Toată lumea a înnebunit cu Kendama. Sunt sigur că aţi văzut puştani pe stradă care ţin în mână ceva care seamănă cu ciocanul lui Thor şi cu un fel de cupă în vârf, la care  e ataşat un fir. Ei bine, de acel fir e legat o bilă, care trebuie să ajungă în cupa prin gesturi ale încheieturii utilizatorului. Există o întreagă manie cu Kendama, campionate mondiale chiar.

Noi am găsit un model cu LED verde transparent la Cel.ro la suma de 86 de lei. Varianta cu LED-uri generează nişte super jocuri de lumină noaptea şi îmi imaginez că arată genial pe litoral în această perioadă, numai să nu distrageţi pescarii sau vase de război.

5. Xiaomi Yeelight Bedside Lamp

Xiaomi Yeelight

Cine vrea o lampă specială pe noptieră are acum o variantă smart şi high end de la Xiaomi. E vorba despre modelul Yeelight Bedside Lamp, pe alb, care costă 63 de dolari la GearBest.com. Oferă ajustare a culorilor şi iluminării doar prin atingere şi swipe pe corpul său. Puteţi crea şi diferite scenarii şi moduri de iluminare folosind aplicaţia smartphone asociată.

Temperatura culorii poate fi reglată ideal pentru somn liniştit şi puteţi să şi programaţi aprinderea şi stingerea sa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×