Bioshock prezentat pe tableta ASUS Transformer Book T100TA - demo joc PC (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.363 ori
<b>Bioshock prezentat pe tableta ASUS Transformer Book T100TA - demo joc PC (Video)</b>După cum bine știți în ultima săptămână ne-am tot jucat cu un ASUS Transformer Book T100TA, un hibrid dintre tableta și netbook. Tableta măsoară 10 inch în diagonală și are prețul de puțin sub 1900 lei. Hai să vedem cum se descurcă acest...

După cum bine știți în ultima săptămână ne-am tot jucat cu un ASUS Transformer Book T100TA, un hibrid dintre tableta și netbook. Tableta măsoară 10 inch în diagonală și are prețul de puțin sub 1900 lei. Hai să vedem cum se descurcă acest device cu jocul Bioshock 1, varianta de PC.

Am descărcat un demo de 2 GB de pe Softpedia.com, l-am instalat rapid și am pus procesorul quad core Bay Trail la treabă. Jocul se încarcă destul de greu, dar când rulează o face destul de OK, deși uneori scade și sub 30 FPS. De menționat că în acest video vedeți secvențe de gameplay cu nivelul de detalii grafice setat pe mediu.

Jocul poate fi jucat destul de OK și cu touchpad-ul și tastatura dock, dar ar fi de preferat un mouse și o tastatură separată, dacă se poate, eventual un joystick. Gameplay-ul este rapid și nu se simte nici o sacadare, iar efectele de iluminare sunt bune. Acustică este excelentă și acest demo va arăta cam ce poate tableta pe partea de gaming. Trebuie să spun că la aproape 1800 de lei stăm foarte bine!

ASUS Transformer Book T100TA prețuri actualizate:

Bioshock Demo pe Transformer Book T100TA

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×