Asus Transformer 3, Transformer 3 Pro și Transformer Mini, debutează în cadrul Computex (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.592 ori
<b>Asus Transformer 3, Transformer 3 Pro și Transformer Mini, debutează în cadrul Computex (Video)</b>După cum vă informam încă din articolele precedente postate mai devreme, cei de la Asus au venit cu numeroase produse la târgul Computex 2016. Pe lângă cele trei smartphone-uri din seria ZenFone 3, au fost dezvăluite și trei tablete hibrid ce fac parte

Putem spune că show-ul Computex 2016 din Taiwan, a debutat în forță prin numeroasele lansări anunțate de către cei de la Asus în această dimineață. Avem în primul rând gama de smartphone-uri ZenFone 3, dar și noi tablete ce fac parte din seria de tablete hibrid Transformer 3.

Una dintre acestea este Asus Transformer 3 (T305CA), o tabletă ce sosește cu display 3K LED de 12.6 inch (2880 x 1920 pixeli) + tehnologia WideWiew, cu chip grafic Intel HD și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli. Regăsim aici un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate WiFi, Bluetooth, un port 3.5 mm, unul USB Type-C 3.1 și 4 difuzoare stereo la pachet.

Tableta va fi disponibilă în variante cu procesoare Intel Core (Gen7), cu 4 sau 8 GB RAM, cu 256 GB sau 512 GB memorie SSD, iar clienții pot opta pentru Windows 10 Home sau Pro ca sistem de operare preinstalat. Dispozitivul de față ne mai aduce un scanner de amprente, iar ca dimensiuni acesta cântărește 695 grame și măsoară doar 6.9 mm în grosime. Prețurile vor începe de la 799 dolari.

Totodată, taiwanezii de la Asus ne-au prezentat și modelul Transformer 3 Pro (T303UA), acesta oferindu-ne un display similar LED de 12.6 inch cu rezoluție 2880 x 1920 pixeli, un chip grafic Intel HD Graphics 520, 16 GB memorie RAM LPDDR3, și versiuni cu SSD-uri de 128 GB, 256 GB, 512 GB, respectiv 1 TB.

Această tabletă este una complet metalică și dispune de o cameră frontală de 8 megapixeli, de un senzor principal de 13 megapixeli și de următoarele elemente de conectivitate: jack audio 3.5 mm, port USB 3.0, port HDMI, port Thunderbolt, port USB Type-C, Wi-Fi 802.11 AC, și Bluetooth 4.1. Clienții vor putea opta pentru variante cu procesor Intel Core i5 6200U, sau Intel Core i7 6500U.

La fel ca în cazul tabletelor Microsoft Surface, și acest model vine cu un kickstand integrat. Prețurile pentru această tabletă pornesc de la 999 dolari.

Nu în ultimul rând avem și tableta Tranformer Mini, un dispozitiv despre care nu s-a vorbit prea mult în cadrul evenimentului de astăzi. Produsul de față vine cu display de 10.1 inch, cu o baterie ce promite până la 11 ore de funcționare, dar și cu un kickstand dedicat. Ca dimensiuni, tableta măsoară 8.2 mm în grosime și cântrește doar 544 grame. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×