Breakneck review (ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition): endless runner cu nave, dar mult mai mult de atât (Video)

1.468 ori
<b>Breakneck review (ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition): endless runner cu nave, dar mult mai mult de atât (Video)</b>Parcă telefonul ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition are ceva ce îndeamnă la jucat jocuri, fiind la urma urmei un telefon de gaming. Am testat pe el atât Asphalt 8, care era preinstalat şi avea bani în plus ca bonus, cât şi Breakneck, care e subiectul..

Parcă telefonul ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition are ceva ce îndeamnă la jucat jocuri, fiind la urma urmei un telefon de gaming. Am testat pe el atât Asphalt 8, care era preinstalat şi avea bani în plus ca bonus, cât şi Breakneck, care e subiectul acestui review. Titlul e gratuit in Play Store.

El a debutat în vara lui 2015 şi implică o serie de curse cu nave în regim de endless runner, dar cu un spaţiu deschis uriaş în faţă. Nu avem rivali, ceea ce e păcat şi doar alergăm goniți de un inamic invizibil care ne va pulveriza. Grafica e cu siguranţă high-end şi jocul s-ar simţi acasă dacă nu pe un Xbox One, atunci sigur pe un Xbox 360 in zona arcade.

Review Breakneck, joc Android prezentat pe ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Veţi încărca boostul special al navei trecând periculos de aproape de clădiri şi am apreciat la Breakneck în special level designul variat, din fiecare zonă. Jocul vine de la Pikpok şi se controlează prin apăsarea în dreapta sau stânga a ecranului. În mod inexplicabil, deşi jocul rulează OK, în meniuri el are lag destul de serios.

Se pot obţine monede în Breakneck, face level up şi cumpăra kituri de design pentru navă. Powerup-urile includ boost nelimitat sau un magnet pentru bănuţi, dar şi dublu XP sau extra încărcare de boost, drept Perks. Am apreciat şi muzică electronică de fundal şi dacă mai sus lăudăm level designul pentru varietate, anumite nivele nu sunt gândite bine şi veţi pieri din cauza unor decizii neinspirate ale creatorilor lor şi a iluziilor optice uneori.

Rămâne un joc distractiv şi destul de original, care primeşte nota 8.7 din 10. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition, îl puteți afla de aici.

Review Breakneck, joc Android prezentat pe ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×