Cele mai bune jocuri, aplicaţii de pe iPhone şi iPad sunt premiate de Apple

921 ori
<b>Cele mai bune jocuri, aplicaţii de pe iPhone şi iPad sunt premiate de Apple</b>Finalul de an nu aduce doar topurile celor mai apreciate camere de smartphone, dar şi unele pentru aplicaţii şi jocuri. Apple tocmai a anunţat cele mai apreciate aplicaţii şi jocuri de pe iPhone, iPad, Mac şi Apple TV

Finalul de an nu aduce doar topurile celor mai apreciate camere de smartphone, dar şi unele pentru aplicaţii şi jocuri. Apple tocmai a anunţat cele mai apreciate aplicaţii şi jocuri de pe iPhone, iPad, Mac şi Apple TV. Aflaţi premianţii mai jos.

Pe scurt, Spectre Camera este aplicaţia anului 2019, iar jocul anului este Children of the Light. Aplicaţia Spectre este creată de către cei care au realizat şi Halide şi are rolul de ajustare a expunerilor, cu accent pe cele lungi şi fără a fi nevoie de echipament profi, doar de AI. 

Spectre

Fotografia cu expunere lungă e utilă în condiţii low light, dar şi utilă pentru a surprinde surse mobile de lumină, precum farurile maşinilor, care lasă acele dâre cool în urmă. O cascadă spre exemplu va căpăta o textură mătăsoasă. Poate face mulţimile să dispară la atracţiile turistice, odată cu expunerea setată pe mediu sau lung. AI-ul mai face sute de fotografii în câteva secunde şi le salvează într-un Live Photo cu multiple efecte. Avem şi stabilizare din AI şi accelerare grafică Metal.

 Children of the Light

Jocul anului este Children of the Light, un titlu freemium care îi permite gamerului să treacă prin 7 tărâmuri de vis pentru a descoperi un mister. Multă lume cunoaşte jocul şi drept Sky şi el vine de la creatorii hitului Journey. În Sky trebuie să explorezi tărâmuri misterioase şi poţi să îţi iei aripi să zbori prin socializarea cu alţi gameri sau pur şi simplu aprinzând lumânări sau simboluri. E un joc în care nu poţi să mori sau să pierzi, ci doar să te relaxezi. Gamerii blocaţi în puzzle-uri pot fi ajutaţi de cei care trec pe lângă ei. Colegul Alex a spus intr-un Mobicast ca e singurul joc din 2019 care te poate face să plângi. 

Apple a decernat pentru prima oară şi un titlu "Apple Arcade Game of the Year", care a mers la Sayonara Wild Hearts. E un fel de endless runner cu săbii şi grafică cyberpunk. Au mai luat premii şi Flow by Moleskine, aplicaţia de iPad a anului, în vreme ce GRIS este aplicaţia de Mac a anului.

Link-uri download:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×