Co-fondatorii Google renunță la posturile de conducere din cadrul Alphabet Inc. și îl numesc pe Sundar Pichai CEO al companiei

611 ori
<b>Co-fondatorii Google renunță la posturile de conducere din cadrul Alphabet Inc. și îl numesc pe Sundar Pichai CEO al companiei</b>O altă veste importantă a săptămânii vine din partea co-fondatorilor Google Larry Page și Sergey Brin, ce decid că este momentul oportun pentru o simplificare a structurii de management în cadrul Google și Alphabet Inc

O altă veste importantă a săptămânii vine din partea co-fondatorilor Google Larry Page și Sergey Brin, ce decid că este momentul oportun pentru o simplificare a structurii de management în cadrul Google și Alphabet Inc. În cazul în care nu vă amintiți, aflați că Alphabet este o companie creată în 2015 pentru a organiza și separa departamentele Google, având totodată și rol de companie-mamă pentru Google.

În același an 2015, cei doi fondatori Google migrau în funcții de conducere Alphabet și tot atunci era numit CEO Google nimeni altul decât Sundar Pichai. Larry Page avea postul de CEO Alphabet, iar Sergey Brin funcția de președinte al noii companii create. Acum cei doi renunță la aceste funcții, aparent cu scopul de a simplifica structura de management. O declarație oficială aveți mai jos. 

Acum că Alphabet este bine pus la pachet, iar Google și celelalte filiale funcționează eficient sub forma unor companii independente, este momentul ideal să simplificăm structura noastră de management. Credem că există o modalitate mai bună de a conduce compania, iar Alphabet și Google nu mai au nevoie de doi CEO și un președinte. Pe viitor, Sundar va fi CEO-ul Google și al Alphabet. Vom rămâne în companie în calitate de membri ai consiliului de administrație, acționari și co-fondatori. 

Acum Sundar Pichai devine CEO al Google și Alphabet, iar cei doi fondatori Google afirmă că vor rămâne în continuare în companie în calitate de membri ai consiliului de administrație și acționari. Pe de altă parte, Sundar dezvăluie faptul că își va continua munca în mod normal la Alphabet și că aceată tranziție nu va afecta structura companiei sau munca desfășurată aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×