Nokia își va lansa primul smartphone 5G accesibil în 2020, cu CPU Snapdragon 765 și optică Zeiss

798 ori
<b>Nokia își va lansa primul smartphone 5G accesibil în 2020, cu CPU Snapdragon 765 și optică Zeiss</b>De câteva luni bune se zvonește în online faptul că HMD Global pregătește un smartphone 5G accesibil, la un moment dat fiind vehiculat că acest terminal s-ar numi Nokia 8.2 5G. Nu știm exact denumirea pe care

De câteva luni bune se zvonește în online faptul că HMD Global pregătește un smartphone 5G accesibil, la un moment dat fiind vehiculat că acest terminal s-ar numi Nokia 8.2 5G. Nu știm exact denumirea pe care o va purta handset-ul, dar ce știm este că într-adevăr compania finlandeză va introduce pe piață un asemenea terminal în prima parte a anului viitor.

Informația a fost confirmată în cadrul Qualcomm Tech Summit în ultimele ore, acolo unde pe scenă a urcat și Juho Sarvikas (CFO HMD Global). Acesta a dezvăluit detalii despre planurile pe care compania le are pentru anul viitor și despre parteneriatul cu Qualcomm. Am aflat astfel că Nokia va utiliza în 2020 noul procesor Snapdragon 765 pe telefoanele sale 5G.

Primul model cu suport pentru această nouă tehnologie va fi unul accesibil și va avea ecran PureDisplay, respectiv o cameră cu optică ZEISS și suport pentru filmare ultra-wide 4K Ultra HD. Din imaginea teaser pe care o putem vedea mai sus, iese la iveală silueta unui smartphone cu cameră circulară în spate și scanner de amprente plasat lateral.

Vă amintim că mâine Nokia are programat un eveniment de presă unde ar putea debuta noi smartphone-uri de buget. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×