Celebrul joc Doom, acum si pe iPhone

1.576 ori
<b>Celebrul joc Doom, acum si pe iPhone</b>Avand in vedere ca Doom ruleaza perfect pe Nokia 770, OLPC XO si chiar pe iPod, era doar o chestiune de timp pana la a vedea jocul si pe celebrul iPhone. Sosit la fix pentru a face vacanta mai placuta pentru posesorii telefonului produs de Apple, Doom...

Avand in vedere ca Doom ruleaza perfect pe Nokia 770, OLPC XO si chiar pe iPod, era doar o chestiune de timp pana la a vedea jocul si pe celebrul iPhone.

Sosit la fix pentru a face vacanta mai placuta pentru posesorii telefonului produs de Apple, Doom este o alternativa placuta la emulatorul NES pe care vi-l mentionam intr-un articol anterior. Intai i-am putut admira pe fratii Mario in actiune pe Jesus Phone, datorita acestui emulator si iata ca acum, rand pe rand marile titluri din lumea gamingului isi fac loc pe telefonul companiei lui Steve Jobs.

In orice caz, avem si o veste proasta... Desi Doom este acum disponibil, se pare ca gamerii care l-au testat pe iPhone au avut probleme cu sistemul de control, care nu functiona. Sa fie vina terminalului produs de Apple sau a companiei care a portat jocul? Sa fie iPhone un telefon ghinionist cand vine vorba de jocuri? Probabil la urmatorul hit ce va poposi pe Jesus Phone vom putea trage o concluzie pertinenta.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×