Noi telefoane Sony Ericsson vor fi lansate maine, plus un rival pentru iPhone in noiembrie!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.253 ori
<b>Noi telefoane Sony Ericsson vor fi lansate maine, plus un rival pentru iPhone in noiembrie!</b>Conform ultimelor zvonuri este posibil sa asistam maine la o lansare de marca a celor de la Sony Ericsson, iar printre terminalele mentionate se numara si un nou telefon din seria Cyber-Shot, ce poarta numele de cod "Victoria". "Victoria" va fi dotat cu...

Conform ultimelor zvonuri este posibil sa asistam maine la o lansare de marca a celor de la Sony Ericsson, iar printre terminalele mentionate se numara si un nou telefon din seria Cyber-Shot, ce poarta numele de cod "Victoria".

"Victoria" va fi dotat cu un display QVGA de 1.9 inch, la o rezolutie de 240x320 pixeli, fiind disponibil in 5 variante de culori. Terminalul va fi livrat impreuna cu un card Memory Stick Micro de 128MB, un spatiu de stocare destul de limitat pentru un astfel de handset. Pe lista lansarilor de maine gasim si fratele mai mare al modelului P1, celebrul P3. Acesta va fi dotat, dupa cum anuntam intr-un articol anterior, cu un display VGA de 2.8 inch, GPS si o camera de 5 megapixeli. P3 va suporta conectivitate HSUPA si va rula versiunea UIQ OS 3.2 sau 4, fiind anuntat oficial in aceasta toamna.

Inainte ca versiunea actuala a telefonului sa ajunga in magazine, K850i Cyber-shot va primi un update, sub forma unui terminal, mentionat pe lista zvonurilor. Printre feature-urile acestuia se numara suportul pentru televiziunea mobila DVB-H, o parte glisanta care va proteja lentila si GPS. Asul din maneca al celor de la Sony Ericsson este "Mooi", un competitor pentru iPhone, care va fi lansat pe 15 noiembrie impreuna cu alte doua telefoane numite "Akiko" si "Lena". Ca ultim zvon mentionam faptul ca tot pe data de 15 noiembrie magazinul online de muzica PlayNow va fi disponibil in versiunea 5.

Ultima jumatate a acestui an va fi cu siguranta una fericita pentru fanii Sony Ericsson...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×