Apple ar urma să lanseze două modele iPhone 8 cu ecrane AMOLED în 2017, dar şi un iPhone 7 SE tot la anul

2.081 ori
<b>Apple ar urma să lanseze două modele iPhone 8 cu ecrane AMOLED în 2017, dar şi un iPhone 7 SE tot la anul</b>O nouă postare ajunsă pe platforma chineză de socializare Weibo ne aduce astăzi informații extra despre viitoarele modele iPhone așteptate în 2017. Se pare că gigantul din Cupertino ar pregăti două modele iPhone 8 cu panouri ce vor folosi tehnologia

Pe fondul neclarităţii provocate de apariţia acelui ambalaj de iPhone 6 SE cu câteva zile în urmă, discuţia a deviat în ultima vreme de la iPhone 7 şi iPhone 7 Plus cumva spre modelele cu ecran OLED de la anul. Şi detaliile abundă... iar azi avem noutăţi.

O postare pe Weibo confirmă specificaţiile modelelor iPhone 7, inclusiv stabilizarea optică pe ambele modele şi butonul Home capacitiv, dar oferă detalii şi despre produse viitoare. Cu această ocazie aflăm că terminalele iPhone de la anul vor include un iPhone 8 Plus de 5.5 inch, dar şi un iPhone 8 de 5 inch, ambele cu panouri AMOLED.

În plus, va exista şi un iPhone 7 SE de 4.7 inch, drept handset entry level, dar unul destul de scump. Sursa afirmă şi că iPhone 8 va avea un panou AMOLED 3D, dar 7 SE va "păstra un ecran TFT şi o carcasă metalică" (nu era IPS LCD de fapt?). Aceasta precizare ne face să credem că iPhone 8 nu va avea o carcasă complet metalică, ci şi o porţiune din sticlă, măcar sub formă de sticlă curbată din zona ecranului spre laturi.

Nu putem decât să ne întrebăm daca Apple va face şi un salt de rezoluţie a ecranului încă din acest an sau va aştepta noile panouri de la anul. Orice ar fi, privim cu precauţie informaţiile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×