Electronic Arts anunţă Command & Conquer Rivals pentru iOS şi Android: strategie în stil Clash Royale

2.402 ori
<b>Electronic Arts anunţă Command & Conquer Rivals pentru iOS şi Android: strategie în stil Clash Royale</b>Pe final de săptămână cei de la Electronic Arts au anunțat lansarea jocului Command & Conquer: Rivals, un titlu disponibil pe iOS și Android care aduce un stil de tip Clash Royale. Noul joc este disponibil momentan doar în beta, urmând a debuta

În acest weekend au început primele conferinţe legate de E3 2018, iar Electronic Arts a dat startul anunţurilor. Pe lângă jocuri ca Anthem au prezentat şi un titlu de mobil, o variantă regândită de Command & Conquer. Se numeşte Command & Conquer Rivals şi e mai mult Clash Royale decât Red Alert 2…

Command & Conquer Rivals

Rivals e în faza alpha pe iOS şi Android şi e aşteptat să debuteze gratuit pe mobil în următoarele luni. Ar fi primul joc Command & Conquer al companiei de la Tiberium Alliances din 2012. De asemenea e primul joc pentru mobil de la Command & Conquer: Red Alert din 2009. Revenind la Command & Conquer Rivals, el presupune alegerea unui Commander, care să conducă forţele armate, iar acest personaj va avea abilităţi speciale, care schimbă cursul gameplayului.

Command & Conquer Rivals

Ideea este de a distruge o bază inamică şi veţi face asta cucerind o platformă de lansare a rachetelor (cu alte 3 platforme mici in jurul sau). Trebuie să o şi ţineţi sub control destul cât să fie ochita cu rachete şi distrusă. Evident avem în continuare posibilitatea de a chema infanterie, tancuri, avioane şi tot soiul de maşinării de distrugere. Aparent dacă dai pre-register în Play Store vei primi un Early Bird Bundle.

Command & Conquer Rivals

Acesta include o unitate de luptă Titan, extra diamante şi credite. Seria Command & Conquer a debutat în 1995 şi a fost la final de ani 90 şi început de ani 2000 un etalon al jocurilor de strategie. Din ce am înţeles de la oamenii care au jucat jocul veţi produce în continuare resurse dar şi trimite unităţi spre baza inamică, în stil Clash Royale. Se poate juca drept membru GDI sau Brotherhood of Nod, fiecare facţiune având atacuri speciale.

Un exemplu este tureta automată sau un tun cu laser din orbită. Resursa principală e Tiberium, iar ea se reface uşor, deci nu trebuie să mineriţi obsesiv. Totul pare simplificat faţă de C&C-urile vechi şi pe Twitter deja lumea pare destul de supărată legat de joc. Eu zic întâi să îl vedem la treabă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×