Samsung Galaxy S9 a fost cel mai bine vândut smartphone din lume în aprilie, dar Apple domină top 10

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Apple 3.711 ori
<b>Samsung Galaxy S9 a fost cel mai bine vândut smartphone din lume în aprilie, dar Apple domină top 10</b>Deși a venit vara, studiile de piață sosesc abia acum pentru luna aprilie, o perioadă în care cel mai bine vândut smartphone a fost nimeni altul decât Samsung Galaxy S9. Potrivit companiei de research Counterpoint și varianta sa Plus s-a comercializat

Ştiu, ştiu, vin târziu vânzările smartphone-urilor, dar durează să aduni cifre şi statistici. La ultima verificare Apple domina piaţa cu iPhone X în martie, iar acum au venit cifrele pe aprilie. Samsung Galaxy S9 are partea leului, iar mai multe detalii avem mai jos.

Top vanzari smartphone aprilie 2018

Counterpoint Research furnizează aceste cifre şi trebuie spus că până la triumful seriei Galaxy S9 în aprilie, iPhone X îşi adjudecase titlul de best seller în primele 3 luni din an. Samsung Galaxy S9+ se află pe locul întâi, urmat de Galaxy S9, care e foarte aproape ca vânzări. Fiecare dintre cele două telefoane a obţinut o cotă de piaţă globală de 2.6%.

În special vânzările din zona Asia-Pacific şi America de Nord au impulsionat evoluţia terminalelor. Nici Galaxy S8 nu stă rău, reuşind să fie pe locul 10 în topul preferinţelor cumpărătorilor la nivel global. Reducerile de preţ şi bundle-urile sunt de "vină". Şi revenind la top 5, Apple e în continuare pe locuri bune, cu iPhone X pe locul 3, iPhone 8 Plus pe locul 4 şi iPhone 8 pe locul 5 în topul de vânzări.

iPhone-ul cu breton are o cotă de piaţă globală de 2.3%, în vreme ce 8 Plus-ul are 2.2%. iPhone 6s şi iPhone 7 sunt pe locurile 7 şi 9. Pe locurile 6 şi 8 s-au strecurat Xiaomi Redmi 5A şi Xiaomi Redmi 5 Plus, cunoscut şi ca Redmi Note 5 pe unele pieţe.

Secretul Xiaomi? Evoluţia din India şi China. E bizar că Huawei nu are nici un telefon în top 10, deşi la nivel global este producătorul de telefoane pe locul 3 ca vânzări și țintește spre locul întâi în urmatorii 5 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×