Ce-ar fi dacă: Samsung Oxygen este un telefon cu două display-uri, unul glisant peste celălalt

2.703 ori
<b>Ce-ar fi dacă: Samsung Oxygen este un telefon cu două display-uri, unul glisant peste celălalt</b>Din când în când mai vedem și concepte de smartphone-uri interesante, un exemplu fiind Samsung Oxygen - creația designerilor Michael Muleba și Mladen Milic care și-au imaginat un telefon cu display dual și tastatură qwerty la pachet, ca pe vremea

Din când în când vă mai prezentăm concepte trăznite sau futuriste pe Mobilissimo.ro, iar cel mai nou concept de acest gen se numeşte Samsung Oxygen. Este un slider care vine cu două ecrane, dar nu vă imaginaţi vreun pliabil aici. Este un telefon ca pe vremea seriei Nokia N sau Nokia E.

Samsung Oxygen

Creaţie a designerilor Mladen Milic şi Michael Muleba, acest telefon concept vine cu un ecran cu muchii foarte rotunjite, care glisează peste încă un ecran integrat în corpul telefonului. Acela serveşte ca afişaj pentru tastatura virtuală. Evident e vorba despre panouri Super AMOLED aici şi o primă obiecţie pe care aş avea-o e legată de fragilitatea mecanismelor glisante.

Samsung Oxygen

În spate avem o surpriză: o cameră triplă. Acesta este ascunsă de fapt şi apare doar când glisam ecranul. De fapt designerii au gândit un spate complet curat aici, fără decupaje, camere, senzori, tăieturi. Scannerul de amprente e probabil în butonul Home frontal şi întregul vibe al telefonului aminteşte mai mult de un Galaxy S7 Edge şi mai rotunjit decât de un S9, S10.

Judecând după format, după logo-ul din spate şi orientarea camerelor, Samsung Oxygen e gândit să fie folosit în landscape. Sună bine bateria de 5000 mAh şi îmi place lookul acela de "geam fumuriu" al spatelui. Ceva îmi spune că brandul e greşit aici şi mai degrabă am aştepta aşa ceva de la Nokia.

De arătat arată bine, dar oare ar funcționa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×