Kuboom Review (Allview X4 Soul Vision): un FPS 3D fără pretenţii, cu multe arme şi hărţi mari

Autor:  | Publicat în:  Jocuri  Allview 1.224 ori
<b>Kuboom Review (Allview X4 Soul Vision): un FPS 3D fără pretenţii, cu multe arme şi hărţi mari</b>Kuboom este un joc pe care îl veţi găsi atât în Play Store, cât şi pe Steam, un FPS 3D fără pretenţii, dar cu ceva divertisment de oferit. Nu vrea să fie noul Counter Strike, nici măcar Modern Combat, deci nu îşi depăşeşte condiţia de shooter generic.

Kuboom este un joc pe care îl veţi găsi atât în Play Store, cât şi pe Steam, un FPS 3D fără pretenţii, dar cu ceva divertisment de oferit. Nu vrea să fie noul Counter Strike, nici măcar Modern Combat, deci nu îşi depăşeşte condiţia de shooter generic. L-am testat pe Allview X4 Soul Vision, telefon cu proiector şi cu preţ de 2.199 lei.

Mi se pare interesant faptul că grafica jocului e undeva între Minecraft şi LEGO, dar fără a exagera cu personajele sau mediile pătrăţoase totuşi. Ce am remarcat din start e că jocul oferă doar moduri online de gaming, Deathmatch şi Team Deathmatch şi că e super uşor să găseşti gameri şi servere. Peste 15 hărţi sunt incluse, cu un level design bunicel şi foarte multe ziduri care se pot urca imediat, apăsând butonul de jump.

Hărţile sunt uriaşe şi uriaşa este şi durata fiecărei runde şi anume 10 minute. În general jocurile de gen au o durată ideală de rundă de 2-3 minute, ceea ce mi se pare OK, dar 10 minute e prea mult pe mobil. Avem 40 de arme la dispoziţie, 25 de skin-uri pentru personaje şi lupte 4 versus 4 în PvP. Grafică nu arată chiar rău şi nivelurile sunt mulţi stratificate şi au multe etaje, ceea ce nu putem spune despre multe shootere pe mobil.

Review joc Kuboom, prezentat pe Allview X4 Soul Vision

Acţiunea e parcă o idee cam lentă, faţă de alte shootere şi vă recomand să lăsaţi tragerea gloanţelor pe automat, pentru că butonul de tras e prea uşor de apăsat din greşeală şi pierdeţi şi un tempo până să trageţi în inamici. Armele costă multişor, cele bune mă refer, pentru că un shotgun şi 2-3 pistoale tot am deblocat după câteva runde de joc. Avem şi chat şi posibilitatea de a ne înscrie în clanuri şi de a porni războaie între ele.

Mai multe decât atât există skin-uri pentru arme şi avem şi reglaje pentru grafică, încât jocul să arate bine pe orice device, fie el entry level sau high end. Sunt şi ceva probleme, precum respawnarea prea aproape de inamic sau faptul că nu mi-am dat seama cum şi dacă poţi să arunci grenade aici. Sunt şi codaţi la greu, hackeri care şi-au maximizat stas. Parcă aş prefera totuşi Pixel Gun 3D. Îi dăm o notă de 8 din 10.

Îl puteți descărca de aici:

Review joc Kuboom, prezentat pe Allview X4 Soul Vision


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×