Lonewolf Review (LG Q6): o experienţă care combina Hitman, Sin City şi acţiune statică pe bază de sniper (Video)

2.102 ori
<b>Lonewolf Review (LG Q6): o experienţă care combina Hitman, Sin City şi acţiune statică pe bază de sniper (Video)</b>E greu să mai găseşti un joc original în ziua de azi, dar iată că l-am găsit. Se numeşte Lonewolf, este gratuit in Play Store şi App Store şi l-am jucat pe LG Q6. Titlul este marcat 17+, având destul de mult sânge şi violenta, iar nuanţele de culoare..

E greu să mai găseşti un joc original în ziua de azi, dar iată că l-am găsit. Se numeşte Lonewolf, este gratuit in Play Store şi App Store şi l-am jucat pe LG Q6. Titlul este marcat 17+, având destul de mult sânge şi violență, iar nuanţele de culoare îmi amintesc de jocurile Metal Gear de pe PSP.

Totul este gri, verde, camuflat şi avem şi o poveste măricică, spusă între capitolele jocului. Ni se promit peste 5 ore de gameplay în Story Mode, ceea ce este gigantic pentru un joc de mobil. Avem la dispoziţie peste 20 de arme, 40 de trofee în poligonul de trageri şi 30 de misiuni ne stau la dispoziţie. Uneori salvăm ostatici, alteori executăm paznici înainte să ajungem la un boss şi deseori trebuie pur şi simplu să fim sniperi impecabili cu o ţintă mobilă.

Lonewolf Gameplay

Abordarea vizuală este neo noir, undeva între Sin City şi Metal Gear Solid. Am mânuit pistoale, mitraliere, puşti cu lunetă şi SMG-uri, toate având un recul şi sunet surprinzător de realist. Din ce am înţeles jocul e făcut de o singură persoană, ceea ce mă face să îl respect şi mai mult. Lansat în ianuarie 2016, titlul e cam greu, existând şi o limită de gloanţe, cu rol de energy meter freemium.

Uneori titlul devine mai mult decât un shooter static, ajungând şi un puzzle, astfel că trebuie să rămâi stealth în vreme ce tot tragi în inamici. Avem şi mini game-uri, iar fizica obiectelor şi persoanelor împuşcate e bunicică. Problema e că jocul în sine e greu, uneori enervant, zgârcit cu resursele şi destul de repetitiv. Măcar este o experienţă originală, care primeşte nota de 8 din 10 de la noi.

LG Q6, prețuri actualizate:

Review joc Lonewolf, prezentat pe LG Q6

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×