Allview X4 Soul Infinity L Unboxing: încă un telefon midrange cu AVI şi ecran 18:9 scos din cutie (Video)

1.935 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity L Unboxing: încă un telefon midrange cu AVI şi ecran 18:9 scos din cutie (Video)</b>Este vremea ca astăzi să scoatem din cutie un nou telefon cu display 18:9 marca Allview și anume modelul X4 Soul Infinity L care este o variantă de luat în seamă de cei cu bugete mai reduse. Acesta se vinde la un preț de 849 lei

După Allview X4 Soul Infinity N şi Allview X4 Soul Vision, iată că ne aplecăm asupra unui alt terminal din gama X4 Soul şi seria X4 Soul Infinity. Trecem la zona low midrange, cu un smartphone în continuare arătos, dar cu dotări pentru buzunare mai calculate. Allview X4 Soul Infinity L costă 849 lei în această perioadă şi avem veşti bune: vi-l oferim la concurs, cu regulile detaliate aici.

Allview X4 Soul Infinity L, continutul cutiei

Cutia acestui smartphone arată fix precum cea a lui Infinity N, analizat de noi recent. Are închidere magnetică şi la interior găsim manualul, încărcătorul (5V/1A), cablul USB Type-C, căştile care arată ca Apple EarPods, garanţia, protecţia pentru ecran, cheiţa SIM şi cârpa pentru ecran. Disponibil pe auriu sau negru, acest terminal măsoară 8.5 mm în grosime şi arată fix ca Infinity N.

Allview X4 Soul Infinity L scos din cutie

Vine cu un spate glossy, acoperit cu policarbonat de calitate superioară şi panou frontal 2.5D, frumos rotunjit şi cu muchii înguste. Între ele se află o ramă metalică solidă. Handset-ul cântăreşte 155 de grame şi foloseşte un ecran de 5.7 inch IPS LCD, cu aspect 18:9 şi rezoluţie de 1440 x 720 pixeli. Are parte de protecţie Dragontrail Glass şi la interior găsim 2 GB RAM, 16 GB stocare şi procesor quad core de 1.45 GHz.

Castile lui Allview X4 Soul Infinity L

Mai găsim şi slot microSD, o cameră principală de 13 MP în spate cu blitz dual LED şi cameră frontală de 5 MP. Bateria de 3000 mAh sună bine, în condiţiile în care nici cea de pe Infinity N nu a fost rea. Rulează Android 7.0 Nougat într-o variantă stock şi aduce şi asistentul vocal AVI. După cum scriam mai sus, vă oferim acest telefon la concurs, iar regulile sunt cele clasice.

Între timp începem testele pentru baterie, cameră, ecran şi AVI şi revenim cu review. Prima impresie? Mai uşor decât mă aşteptam, comod şi cu ecran imersiv.

Allview X4 Soul Infinity L, prețuri actualizate:

Allview X4 Soul Infinity L Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×